top of page

4 olika golfappar- från mobilspel till smarta funktioner

Uppdaterat: 22 sep. 2022


Photo by Sugar Golf on Unsplash


Självklart har inte apputvecklare eller företag glömt bort golfare utan det finns många bra appar som riktar in sig till den som älskar golf. Från riktigt roliga mobilspel som fördriver tiden, att öva sig på att tänka analytiskt till mer praktiska appar.


Mobilen går även att använda till att hitta Bettingsidor med snabba uttag där du kan betta på de allra flesta golftävlingar. Du kan även ta del av recensioner kring bettingsidor som inriktar sig på golf.

1. Håll koll på regler med R&A Regel App

Trött på att diskutera regler och vem som har rätt ute på banan? R&A regler för golfspel finns fungerar lika bra om du har en Android som iPhone. Det går att få bra vägledning i vanliga situationer. Det finns även runt 30 skisser och du kan ta del av instruktionsvideos. Hela regelboken finns med och det finns en smidig sökfunktion som gör det lättare att hitta det du söker. Du kan även fördriva tiden med att testa Quiz på olika svårighetsgrader eller fördjupa dig i etikett som varje golfspelare bör veta.


2. PGA Tour Fantasy Golf, lev ut dina golffantasier PGA har verkligen ett sätt att skapa ett starkt varumärke kring sin organisation. Därför är det inte konstigt att det finns ett mobilspel, PGA Tour Fantasy Golf som är till för att engagera golfentusiaster. PGA har på sin sida en helt dedikerad avdelning till just Fantasy Touren. I spelet får du använda dina analytiska kunskaper när det kommer till golf. Det kan vara extra bra att hålla koll på exempelvis vem som vann Masters senast för att få lite övertag. Du kan spela i antingen privata eller offentliga grupper. Appen finns givetvis för både Android och iPhone.


3. OnTag Scorekort - gör det lättare att spela OnTag Scorekort är en app som tar hand om att räkna resultat och dela med dig av ditt scorekort smidigt. Förutom att registrera och beräkna resultat, uppdatera handicap till GIT-systemet är appen enkel att använda. Appen samlar starttider, vilka greenfee du erlagt till mer praktiska detaljer som banguide och avståndsberäkning. Det finns både en basic och en PRO-version som fungerar lika bra oavsett vilken smartphone du har.


4. Fördriva tiden lite lättsamt? Testa OK Golf OK Golf är ett spel som är till för att roa sig en stund. Du kan spela själv när du vill fördriva tiden eller utmana andra. Det finns många olika banor att välja mellan och en hel del utmaningar. En del överraskningar väntar och det är lätt att fastna. Grafiken är inte den mest realistiska men du kommer känna igen vissa större banor. Fördelen är att spelet passar för alla åldrar och oavsett vilken förkunskap du har i golf.

Taggar:

0 kommentarer

Comments


bottom of page