top of page

Arccos-sensorer i Gen3+ med förbättrad slagidentifieringArccos släpper nya sensorer med bättre batteritid och en mindre och smidigare puttersensor. Man utlovar samtidigt bättre slagidentifiering.


Automatisk statistikinsamling med Arccos sensorer har blivit allt mer populärt när flera av utrustningstillverkarna sett värdet i användardata och valt att leverera färdiga grepp med Arccos-sensorer när de levererar klubbor.


Arccos tredje generation av sensorerna är något mindre än generation två, och de senaste Gen3+-sensorerna har bättre batteritid. Puttersensorn, som tidigare var lite otymplig, är nu mindre, smidigare och lättare – en inte helt oviktig poäng eftersom den varit det enda som jag faktiskt stört mig på.


Utöver formatet och battteritiden sägs Arccos Gen3+ också vara bättre på att identifiera slag. Enligt Arccos ska de inte missa fler än max fem procent av alla slag och ta 98 procent av alla utslag. Det här får vi återkomma till i ett test längre fram, men låter spontant väldigt bra.


För dig som redan har Arccos-sensorer ska uppdateringen av appen räcka för att ge den bättre identifieringen. Om du ska köpa nya sensorer kostar det cirka 200 dollar för 14 sensorer och då ingår första årets abonnemang, vilket senare blir 12,99 dollar per månad – vilket är lite högt för den här tjänsten.


För dig som redan köpt (eller ska köpa) nya klubbor från någon av leverantörerna som erbjuder Arccos-sensorer brukar det räcka med att du köper en eller några klubbor för att de ska ge dig hela setet med sensorer (dock inte ett helt års abonnemang). Kolla med din pro.Taggar:

0 kommentarer

Liknande inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page