top of page

Bettinardi lanserar kommande års Queen B-putters


Bettinardis serie med putters under namnet Queen B sattes ner på greenerna för första gången för över tio år sen. Nu lanserar det amerikanska företaget en uppdatering inför 2023 och 2024.


Fyra modeller finns det att välja på, alla med med den nya ytan med det lockande namnet "Caramel Copper PVD finish". Med hjälp av koppar förstärks det klassiska utseendet och dessutom skapas ett bättre självförtroende på greenerna. Och vem vill inte ha det?


Nytt är också träffytan, som nu har ett mönster av en "vaxkaka" med mindre celler än tidigare. Detta ska ge en mjukare känsla i träffen. Återigen, vem vill inte ha det?


Bilder på de fyra modellerna ser du i bildspelet nedan. Där hittar du även headcover och bild på greppet. Klubborna är tillgängliga för förbeställning, men vi har inga uppgifter om priser tyvärr. Tidigare Queen B-putters kan man hitta för 3 500 kronor och uppåt och det finns väl inget som tyder på att de nya modellerna kommer att kostas mindre direkt. Längst ner hittar du även en svulstig video där Bettinardi själva presenterar klubborna.


Vill man testa klubborna innan man slår till så når de butikshyllorna den 17/1 2023.Bettinardis pressrelease (engelska)

0 kommentarer

Liknande inlägg

Visa alla

Opmerkingen


bottom of page