top of page

BIG MAX Blade - en golfvagn som nästan försvinner när den fälls ihopBIG MAX Blade är en trehjulig golfvagn i ungefär samma utförande som de flesta golfvagnar, men med en skillnad. När den fälls ihop blir den så liten att den nästan försvinner!


Om du inte råkar ha en stor kombi med massor av plats så har du sannolikt någon gång svurit över hur krångligt det är att packa in golfvagnen. En del vagnar är nästan lika svårplacerade ihopfällda som uppfällda medaa andra fälls ihop till en smidig liten kub - om du råkar ha ett kubformat utrymme över någonstans i bagaget.


Nu kommer Blade, från BIG MAX, företaget som var ett av de första med en trehjulig vagn, och löser problemet på ett mycket sinnrikt sätt. Uppfälld fungerar den som vilken annan trehjuling som helst, med smidiga hållare för paraply, GPS och laserkikare samt fack för scorekort och plats för penna, markeringsknapp, bollar och peggar.
Det genialiska kommer när det är dags att packa in grejerna i bilen. Ihopfällningen går snabbt och enkelt och de två bakhjulen viks automatiskt in så att den blir i princip helt platt. Dessutom medföljer ett smidigt fodral som gör att du slipper smutsa ned bagageutrymmet i onödan.


MAX Blade kommer till shoparna i maj och kostar 2 795 kronor. Den finns i svart eller vitt, och tillbehören i form av hållare för laserkikare, paraply och GPS går på ett par-tre hundralappar till.

0 kommentarer

Liknande inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page