top of page

Biom C4 Lmtd Ed – Enastående Ecco/J.Lindeberg-colab


Ecco Golf har länge levererat hög kvalitet och många riktigt snygga skor. Nu ökar man dock takten och släpper fyra olika colab-modeller i samarbete med J.Lindeberg – där den första verkligen är något utöver det vanliga.

Det är alltid intressant när olika varumärken gör gemensam sak. Det blir en kollision mellan idéer och man lämnar de invanda hjulspåren. Ecco och J.Lindeberg har gått samman och ska göra fyra exklusiva drops under 2022 där varje modell bygger på en nuvarande eller tidigare Ecco-sko. Det handlar om en kreativ blandning mellan stil och funktion där J.Lindeberg-estetik kombineras med Eccos avancerade teknik och premiummaterial.


Först ut är BIOM C4 lmtd ed. som har en elegant böjd dragkedja som kan öppnas och avslöjar då ett dolt speedlace-system. Utöver den fräcka designen är skon försedd med mycket av Eccos prestandateknik, bland annat Gore-Tex Surround som gör skon helt vattentät, Biom Natural Motion Technology för enastående komfort samt en Ecco MTN Grip-yttersula.


Det handlar om limited edition i mycket hög grad och trots att skon nyss släpptes är den redan slutsåld på Eccos hemsida. Det gäller alltså att hänga på låset den förste i varje månad framöver när BIOM C4 lmtd ed. följs av en Biom H4 med silversula för både herrar och damer samt en sneakerliknande sko som kommer senare.


En kul detalj är att kartongen som skorna kommer i kan vikas upp och användas för att träna puttar. Miljövänligt och bra!0 kommentarer

Liknande inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page