top of page

Callaway lanserar nya Rogue ST-serien (och mer därtill)


Rogue Speed Tuned-serien med drivers, fairwayklubbor, hybrider och järnklubbor är stjärnan i dagens Callaway-lansering som också kompletteras med ny version av Chrome Soft-bollar och lite blandade Odyssey-putters.


Rogue Speed Tuned handlar som brukligt när det är nylanseringar om längre och rakare slag. Callaway har använt sina stora FoU-muskler för att hitta nya sätt att göra sina klubbor stabilare och producera högre bollhastighet över hela linjen.


Serien inleds med fyra driver-modeller, Rogue ST Max är "standard", Rogue ST Max D har draw-tendens, Rogue ST Max LS är lågspinnande och Rogue ST Triple Diamond LS en kompakt och lågspinnande driver för bättre spelare.


Här handlar det mycket om en Tungsten Speed Cartridge, upp till 26 gram viktning som tillsammans med bland annat Jailbreak Speed Frame optimerar alla detaljer och ska hjälpa dig att slå längre och rakare 2022.


Fairwayklubborna (tre modeller) i Rogue ST-serien är även de optimerade med bl.a. Jailbreak Batwing och samma Tungsten Speed Cartridge medan hybriderna (tre modeller) fått nytt Jailbreak-system, höghållfast träffyta som AI-optimerats och så klart även här Tungsten Speed Cartridge.


Liksom drivers finns järnklubborna i fyra varianter så att alla typer av spelare ska kunna hitta en Rogue ST-klubba som passar dem. Mest spännande här är Rogue ST Pro som är en ihålig konstruktion och ser riktigt bra ut.


Utöver Rogue ST-serien släpps också Chrome Soft (tre modeller) i en ny 2022-version liksom ett gäng Odyssey-putters med bland annat helt nya Tri-Hot 5K- och Eleven-serier.


Du kan redan nu läsa allt om Callaways nya 2022-produkter på deras respektive hemsidor Callaway.com och Odysseygolf.com – Kittad återkommer med tester och recensioner framöver.

Comments


bottom of page