top of page

Ecco Golfs Biom H4 – nu med Boa-snörning


Eccos snygga och sköna hybridgolfsko Biom H4 har sålt som smör i solsken och nu kommer äntligen en Boa-version för oss som inte orkar trassla med skosnören.


Ecco Golf har gått från klarhet till klarhet med sina golfskor som inte bara är omåttligt sköna utan också riktigt snygga. De syns allt som oftast även på touren, bland annat när Henrik Stenson skymtar förbi i tv-sändningen.


Biom H4 är den senaste hybridgolfskon med avancerade prestanda som Ecco lanserat, och efter de stora försäljningsframgångarna kommer den nu även i en version med Boa-snörning.


Om du skyndar dig till shopen hinner du sno ett par innan de säljer slut i din storlek. De vanliga Biom H4 gick på 2000 kronor och för bara några extra hundralappar kan du sluta trassla med skosnören utan bara vrida några varv på Boa-ratten för att få perfekt passform.


Läs hela pressmeddelandet nedan.


ECCO® GOLF LANSERAR BIOM® H4 MED BOA – EN EVOLUTION FÖR HYBRIDPRESTANDA ECCO GOLF, global innovatör i golfskobranschen, har tagit nästa steg för hybridprestanda med lanseringen av ett BOA®-alternativ i ECCO BIOM® H4-kollektionen.


Med den senaste nyheten i den så framgångsrika BIOM® HYBRID-prestandaserien, BIOM® H4 kan spelare gå från tee till green med mer komfort samtidigt som de får avancerad rörelsekontroll genom hela svingen.


BIOM® H4 är ett genombrott i ECCOs löpande tekniska utveckling av läster och har den nya BIOM® 2.0-lästen med en modern, uppdaterad look och känsla i kombination med BIOM® NATURAL MOTION® Technology som gör att foten kan röra sig naturligt, nära marken och gör att skon sitter som en andra hud runt foten.


Baserat på högteknologisk rörelseteknik har banbrytande nya ECCO MTN GRIP-yttersulan tre zoner som ger den idealiska kombinationen av grepp, stabilitet och rotationsstöd medan ECCO FLUIDFORM™ Direct Comfort Technology säkerställer en optimal balans mellan dämpning och energiåterföring, vilket ger dynamisk komfort.


En TPU-komponent på BIOM® H4 går runt foten från yttersulan till mellansulan och ökar sidostabiliteten samtidigt som den bidrar ytterligare till den moderna designen med premiumkänsla och färgaccenter som skapar en livfull estetik i vissa stilar.


Skons ovandel är tillverkad i slitstarkt och tunt ECCO-premiumskinn med högsta prestanda, tillverkade i ECCOs egna garverier, vilket ger ett naturligt skydd mot väder och vind. Detta förstärks med 100 procent vattentät och ventilerande GORE-TEX-teknik som håller fötterna torra och sköna i alla förhållanden.


Den nya BOA®-modellen finns i Black och White för herrar som ett komplement till skorna med vanlig snörning, tillgängliga i färgkombinationerna Black, White, Silver Grey och White/Concrete.


För damer är BIOM® H4 tillgängliga i tre nya färgkombinationer för hösten/vintern 2021, med Ombre för vanlig snörning samt Black eller White/Silver Grey med BOA® Fit System. Skon finns även i White, Limestone och White/Silver Grey med vanlig snörning.


BIOM® H4 är ett exempel på ECCO GOLFs engagemang för innovation med flera nydanande egenskaper och fördelar, bland andra:

• ECCO FLUIDFORM™ Direct Comfort Technology, en ’formförändringsprocess’ där högspecialiserade, flytande material formas runt en anatomisk läst för att ge en perfekt balans mellan stötdämpning och energiåterföring. Det ger samtidigt en flexibel och hållbar sammansättning utan de kompromisser som annars är vanliga vid sydd eller limmad montering • Naturlig rörelse, stabilitet och kontroll med BIOM® 2.0-teknik som ger marknära stabilitet, anatomiskt stöd och perfekt passform • Den innovativa, nya ECCO MTN GRIP-yttersulan har tre olika zoner för stabilitet och grepp, markkontakt och rotationsstöd genom hela svingen • En TPU-komponent som går runt foten från yttersulan till mellansulan och ger stabilitet samt förstärker den moderna premiumdesignen

Bland övriga detaljer märks: • Reducerad sömkonstruktion för lättviktsflexibilitet • X-TENSA INVISIBLE Technology som länkar ihop sulans TPU-block och snörningen via intern förstärkning för stabilitet i 360 grader och Freedom Fit. • En urtagbar och tvättbar innersula i Ortholite®-skum som ger långvarig dämpning och enastående ventilering samt möjlighet till extra vidd när den tas ur

ECCO GOLF-skor används på tävlingar runt om i världen av Henrik Stenson, Thomas Bjørn, Fred Couples, Erik van Rooyen, Lydia Ko, Minjee Lee, Caroline Masson och många andra. Mer information om ECCO GOLF finns på golf.ecco.com.


Om ECCO ECCO är en av världens ledande skotillverkare och sammanför stil och komfort. ECCOs framgångar bygger på produkter med utomordentlig passform och förstklassiga skinn. ECCO äger och kontrollerar alla steg i värdekedjan från garvning och skotillverkning till grossist- och detaljistledet. ECCOs produkter säljs i 88 länder via över 2 000 ECCO-butiker samt över 14 000 andra butiker. ECCO är ett familjeägt bolag som grundades i Danmark 1963 och sysselsätter över 20 000 personer runt om i världen. www.ecco.com

0 kommentarer

コメント


bottom of page