top of page

Fem nya PLD Milled-putters från Ping

Pings populära PLD Milled-serie utökas nu med ytterligare fem modeller: Anser, Anser 2D, Oslo 3, DS72 och Ally Blue 4.PLD Milled är en serie premiumputters med precisionsfrästa huvuden i härligt svart finish. Putting Lab Design betyder att Ping lagt lite extra möda på de här modellerna, och några av tourspelarna som redan lirar med PLD Milled-putters är Viktor Hovland och Tony Finau. Vi vanliga dödliga som inte får betalt för att använda grejer får i stället langa upp 5850 kronor om vi vill ha en.

 

Vi har varit mycket nöjda med resultaten och feedbacken som PLD-serien fått. Det gör det möjligt för oss att erbjuda golfare mer av det vi gör bäst - designa och bygga golfens bästa putters. En viktig del av programmet är PLD Milled-serien, som erbjuder premium, frästa putters inspirerade av tourspelare för att ge alla golfare det allra bästa. Dessa fem nya designerna fortsätter det åtagandet och erbjuder varje golfare en modell som passar deras stroke och smak. – Ping President & CEO, John K. Solheim

 

De fem nya PLD Milled-modellerna representerar en kombination av standardsättande favoriter som Anser och nyare, tour-vinnande modeller som DS72, puttern som Viktor Hovland varit med och tagit fram. Anser 2D och Oslo 3 är även de tour-inspirerade modeller med hög MOI och Ally Blue 4 är en ny putter i multimaterial som levererar exceptionellt förlåtande egenskaper och tydliga siktstreck.

 

Fyra av de nya modellerna (Anser, Anser 2D, DS72 och Oslo 3) är fullt maskinbearbetade ur ett block med smitt 303 rostfritt stål och har en stilren gunmetal-finish. Träffytan med AMP (Aggressive Milling Pattern) på samtliga modeller är precisionsfräst för oslagbart ljud, känsla och längdkontroll. Mer än fyra timmar krävs för att fräsa varje modell vilket görs för att uppnå den höga kvalitet och premium-look som förväntas i en precisionsfräst putter.

 

Ally Blue 4 är en fullt maskinbearbetad, tredelad design som skiljer sig åt genom sin fyrkantiga form och tydliga siktstreck. Designen består av en aluminiumkropp, sula i rostfritt stål och aluminium-hosel för att skapa en extremt hög MOI. Gunmetal-finishen kontrasteras med en mattsvart kropp och hosel för att skapa en fantastisk, förtroendeingivande design.

 

En del av vårt mål med PLD-programmet är att erbjuda våra mest populära modeller från förr och lägga till nya, tour-inspirerade designer regelbundet. Årets tillskott representerar en spännande balans av den strategin. I takt med att vi samarbetar med våra ingenjörer och tourpersonal genom PLD-programmet kommer vi att utöka serien för att säkerställa att golfare har tillgång till våra nyaste teknologier och processer. – John K. Solheim

Modeller och specifikationer

Ally Blue 4 (uttalad båge)

Helt ny, fullständigt maskinbearbetad och tredelad design. Aluminiumkroppen, aluminium-hoseln och bottenplattan i rostfritt stål skapar stort motstånd mot vridning. Huvud (370 gram) och hosel i aluminium, bottenplatta i rostfritt stål, PP58 Tour L-grepp och mattsvart stålskaft utan steg.


 

Anser (lätt båge)

Golfhistoriens mest vinnande putter får en ny vit siktlinje och en stilren gunmetal-finish. Vårt nya PING Composite-putterskaft är standard i slight-arc-modellerna. Huvud på 350 gram, PP58 Tour L-grepp och PING Composite-skaft.

 Anser 2D (lätt båge)

Modellen Anser 2D blev känd tack vare Tony Finaus framgångar. Den något djupare, perimeter-viktade designen har rena häl-tå ballaster och en distinkt siktlinje. Huvud på 365 gram, PP58 Tour L-grepp och PING Composite-skaft.

DS72 (rak puttrörelse)

DS72 är framtagen i tätt samarbete med Viktor Hovland och räknas som en mid-mallet. Puttern är face-balanced och har ett distinkt siktstreck. Huvud på 365 gram, PP58 Tour M-grepp och steglöst Black Chrome-stålskaft.

 Oslo 3 (lätt båge)

Delar egenskaper med den Tyrrell Hatton-inspirerade modellen, men med en Anser 3-hosel som gör den till en putter med slight arc. Dess lätta aluminium hosel hjälper till att placera vikten lågt för att optimera tyngdpunkten för mer konsekventa och precisa resultat. Huvud på 375 gram, PP58 Tour L-grepp och PING Composite-skaft.

 

Läs mer på ping.com

0 kommentarer

Comments


bottom of page