top of page

Fler svarta skönheter från TaylorMade: TP Black Collection

TaylorMade lanserar en ny putterserie i härligt svart finish – TP Black Collection är en samling precisionsfrästa putters med en härligt mjuk Pure Roll-insert.


 

Lanseringssäsongen verkar aldrig ta slut – nya grejer kommer hela tiden från alla tillverkarna och den senaste nyheten är TaylorMades nya putterserie TP Black Collection.

 

Här finns tre blad, ett halvblad och två mallet-modeller (olika infästningar ger totalt 10 alternativ), alla frästa i 303 rostfritt stål för att ge överlägsen känsla och det man kallar ” artisan aesthetics” med en svartanodiserad finish. 

Känslan i träffen förbättras ytterligare med samma Pure Roll-insert i mjukt Surlyn-material som vi senast såg på Spider X-modellen. Inserten har spår som vinklats 45 grader i syfte att utöver bättre känsla också ge bättre rull. 

Precisionsfrästa putters kan kosta massor av deg, men TaylorMade har inte jackat upp priset så våldsamt på de här. För 2899 kronor får du en snygg putter med skön känsla, ett KBS 120-skaft (underligt nog dock i Chrome-finish och inte svart) samt ett Lamkin Sink Fit Skinny-grepp och en faktiskt riktigt snygg headcover.

 

Du kan hitta de här i alla rimligt välsorterade shoppar och läsa mer om dem på TaylorMades hemsida.

 

0 kommentarer

Comments


bottom of page