top of page

FootJoy Premiere Series är moderna klassiker


Traditionellt utseende med den senaste tekniken för prestanda – FootJoy Premiere Series är skor med en tidlös och klassisk design i kombination med alla de högteknologiska funktioner du kan önska dig.


Det är nu ganska länge sedan man med andakt packade upp ett par FootJoy Classics, tog på sig ett par nylonstrumpor under de vanliga strumporna och sedan genomled ett antal rundor med skoskav och inte sällan stora blåsor innan skon anpassat sig till foten. Det där är nu bara ett minne – idag är skor så väl konstruerade att det inte sällan går att ta skorna direkt ur lådan och gå ut på första tee utan minsta problem. Särskilt med FootJoy-skor där du inte bara kan välja rätt storlek utan också rätt vidd för just din fot.


Nya Premiere Series används naturligtvis redan av tourspelarna som ofta och gärna byter skor för att få både den prestanda och den look de vill ha. Bland vanliga golfspelare har trenden varit att gå mot mer sneakersliknande skor eftersom fokus legat mer på prestanda och komfort, men nu behöver ingen längre kompromissa med utseendet för att spela i sköna skor.Serien består av tre modeller, Tarlow, Flint och Packard, och det finns både skor med mjukspikar och skor med spiklös sula. Gemensamt för alla är att de har en ovandel i Pittards premiumskinn, bygger på en VersaTrax+-yttersula med enastående fotfäste i alla lägen samt en Ortholite EcoPlush FitBed-innersula som ger perimeterstabilitet i hälen samt supermjuk och komfortabel dämpning. Dessutom har de en ettårig vattentäthetsgaranti.


Utöver möjligheten att välja rätt vidd för din fot kan du också anpassa Premiere Series-skornas utseende via Myjoys, där du kan välja mellan miljontals kombinationer av färger, mönster, snörning och mjukspikar eller spiklös sula.


Den höga kvaliteten gör att de kostar en del, men kvalitet är som bekant alltid billigast (och bäst) i längden, Tarlow går på 2499 för herrar, 1999 för damer, medan Flint och Packard båda kostar 2399 kronor. Finns att beställa från och med 15 mars och lär dyka upp i shoparna så fort de öppnar.


Och det där gamla snacket om att man måste ha singelhandicap för att spela i vita skor? Glöm det, spela i vilka skor du vill!
0 kommentarer

Liknande inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page