top of page

Golf Guru hjälper dig med det mentala spelet


Appen Golf Guru hjälper dig med den viktigaste delen av golfen – den mentala biten av spelet.


Om du som jag är lite känslig mentalt och inte riktigt levererar på den potential som du tycker att du borde kunna göra är appen Golf Guru för dig.


Appen finns för både iPhone och Android och kostar 80 kronor per månad eller 300 kronor per år. Värt att prova om det kan göra golfen roligare!


Läs hela pressmeddelandet nedan.


Golf Guru, appen som tar ditt mentala spel till nya nivåer har lanserats på App Store och Google Play.

Appen är för dig som är nervös på första tee, har för mycket tankar över bollen på greenen eller bara vill bli bättre på golf. Golf Guru har skapat ett innovativt sätt att hjälpa golfare bli bättre förberedda på den mentala delen av spelet. Visualiseringsövningar, pre-shot rutiner, meditation, andningstekniker och på-banan-övningar är ett urval av de ljud-lektioner som finns paketerade i appen. Syftet med appen är att skapa gladare, mentalt hälsosammare golfare som kan njuta mer av sin golf och skjuta lägre scorer.


Om du idag vill lära dig mer om den mentala delen av golfspelet kan du gå till en sportpsykolog, göra en onlinekurs eller läsa böcker. Alternativ som kan vara dyra, svårförstådda eller sakna en djupare personlig upplevelse. Golf Guru lovar att vara verktyget som skapar ett genombrott inom mental golfträning för alla typer av golfare, oavsett skicklighetsnivå eller om du spelat golf i 30 minuter eller 30 år. Golfare ska med hjälp av appen kunna träna sina sinnen att hjälpa dem tänka, känna och prestera sitt bästa.


Golf Guru låter dig träna golf på ett nytt modern och tillgängligt sätt. Appen lär känna dig som golfare och ditt mentala spel från första gången du använder den och skapar ett golf-IQ som du sedan ökar med övningarna i appen. Genom att mäta ditt golf-IQ över tid får du ett tydligt och synligt mått på din utveckling.


Golf Guru består av ett team på åtta personer med erfarenheter från företag som Headspace, Adidas, Europatouren med en bakgrund från golf, meditation, psykologi, marknadsföring, varumärkesutveckling och apputveckling.


Vi vill att Golf Guru ska bli den 15:e klubban i bagen för golfare, säger James Sinclair, medgrundare av Golf Guru och golfpsykolog med djup erfarenhet inom meditation. Vi vet från många års erfarenhet att det är den mentala delen av golf som är nyckeln till spelet. I stort sett alla golfare som vi jobbat med under vår research berättar att de blir bättre golfare efter att ha använt appen och att appen har gett dem en ny dimension av spelet som de inte tränat på förut, till skillnad från de många timmarna av teknikträning som de tidigare vänt sig till för att bli bättre.


Appen har nyligen lanserats men har redan hjälpt många golfare att bli bättre spelare, tänka bättre och känna sig bekvämare på banan. Mer än 85% har gett betyget 5/5 vid frågan om de känner sig lugnare och mentalt bättre förberedda efter att ha använt appen.


Mindfulness-appar som Headspace och Calm har gjort mental hälsa till en vardagsfråga och förflyttat stigmat kring mental ohälsa. Golf Gurus mål är att ha samma kulturella effekt inom golfen.


Ett Golf Guru abonnemang kostar cirka 80 kronor per månad eller 300 kronor per halvår. Appen har redan över 1500 användare över hela världen och teamet bakom appen prognostiserar en stark tillväxt kommande året.


Appen kan laddas ned på App Store och Google Play


OM GOLF GURU Golf Guru är en ny sorts app som fokuserar på den mentala delen av golfspelet genom förinspelade ljudlektioner som du lyssnar på hemma, på rangen eller ute på banan. Appen är för alla golfare oavsett skicklighetsnivå eller erfarenhet och hjälper dig med andningsövningar, meditationer och mycket mer.

0 kommentarer

Comments


bottom of page