top of page

Höj ditt spel med Pumas nya Ignite Elevate

”Elevate your game” säger Puma Golf och som hjälp för att ta ditt spel till en ny nivå släpper de nya golfskon Ignite Elevate med spiklös sula och en kombination av komfort, stil och prestanda.


Sportiga skor är inget nytt för Puma och med ena benet i streetmode har man tagit fram många golfskor som kombinerar stil, komfort och prestanda. Nya Puma Ignite Elevate tar alla tre till en ny nivå.


Puma börjar med att föra fram komforten, som för de allra flesta golfarna är det viktigaste när de köper nya golfskor. Elevate bygger på den bredare läst som Puma lanserade förra året, och den bredare tåboxen gör att tårna kan röra sig naturligare för både bättre komfort under fem timmar på golfbanan och för att känna lutningar på green bättre. Nästa del i komforten är en dämpande mellansula som också ger energi tillbaka i varje steg, och det är precis vad Ignite Foam gör. Ignite Foam är utvecklad för Pumas löparskor och funkar lika bra till golf.


Sedan kommer de till prestandan, och där är det främst fotfäste och stabilitet som avgör om en sko är bra för golf. Elevate har en Exoshell-ovandel som är ett meshtyg, förstärkt med en TPU-film för att göra skon både stabil och vattentät.


Materialet ger dessutom en sportig stil och är extremt enkelt att torka av och hålla rent efter golfrundan. Exoshell kombineras med en Pwrsaddle i tjockare TPU över mellanfoten för att göra skon ännu mer stabil i sidled. Till stabilitet hör självklart också yttersulan, och här har Elevate en spiklös sula med ett nytt koncentriskt mönster som ger fotfäste i alla riktningar. Ska du prestera hela rundan är det bra om skorna har låg vikt, och med sin låga vikt på endast 379 gram gör Elevate att du inte tappar fokus sista hålen på grund av trötta fötter.


För stilen talar bilderna för sig själva. Puma Ignite Elevate har en design som både är modern och klassisk, en stil som passar både unga och gamla golfare. Elevate finns dessutom i fyra olika färger för att alla ska hitta sin favorit.


Elevate finns redan i shopparna och kostar rimliga 1600 kronor.


0 kommentarer

Liknande inlägg

Visa alla

Komentar


bottom of page