top of page

Juniorset från TaylorMade med exklusivt material som bonus

TaylorMade Golf lanserar nu Team TaylorMade-juniorset, premiumklubbor med en extra bonus: Exklusivt material från världens bästa golfspelareTaylorMade Golf lanserar nu Team TaylorMade-juniorset som utvecklats efter omfattande forskning och utveckling av samma ingenjörer som tagit fram utrustning för Tiger Woods, Rory McIlroy och Nelly Korda.


TaylorMades nya juniorset handlar om klubbor med tekniska innovationer för maximal spelbarhet för yngre golfspelare. En extra bonus är det exklusiva Team TaylorMade-material som ingår för juniorerna.

 

Här finns tips, trick och övningar från tourspelare som Rory McIlroy, Tommy Fleetwood och Brooke Henderson samt varumärkesambassadörerna Gabby Golf Girl, Chris Trott och Grant Horvat. Det här blir inte bara ett sätt för juniorer att kickstarta sin golfkarriär, det blir också en introduktion till golfen samtidigt som det är en högpresterande produkt, särskilt utvecklad för olika åldersgrupper.

 

Alla klubbor i setet är utvecklade för att bidra till rätt grunder i spelet från tidig ålder. De olika seten är olika komponerade och har olika längder avpassade för juniorer i tre åldersgrupper/längdintervall.


Juniorutrustning utvecklad med stort fokus

Alla klubbor i setet är utvecklade för att bidra till rätt grunder i spelet från tidig ålder, lett av en 400cc titandriver med 17° loft, en stor och flexibel träffyta samt låg tyngdpunkt (CG), vilket ger maximal längd och maximalt förlåtande egenskaper. Setet har korrekt vikt, längd och loft för att motverka dålig teknik orsakad av kompensationer för felaktig utrustning.

 

Fairwayklubbor och hybrider har en lågprofilträffyta, massor av loft och en låg tyngdpunkt för att vara så lättspelade som möjligt. Järnklubborna och wedgarna i Team TaylorMade-juniorset har hög utgångsvinkel, vilket gör dem mer lättspelade. Järnklubborna har TaylorMades Inverted Cone-teknik som också finns i Qi-järnklubborna samt en flexibel träffyta och lättviktskomponenter.

 

Jämfört med P·Series-järnklubbornas 270 gram väger Team TaylorMade-juniorsetets tunga järnsjua 248 gram och den lätta järnsjuan 205 gram. Puttern i Team TaylorMade-juniorsetet väger 317 gram, vilket är 33 gram lättare än en genomsnittlig putter (350 gram).

 

Bag och headcovers har en blå/vit färgkombination med en Team TaylorMade-juniorsetlogotyp. Bärbagen är vatten- och fläcktålig med en stor bollficka, hållare för vattenflaska och justerbar dubbel bärsele som gör den enkel att bära.

 

Team TaylorMade-juniorset är tillgängliga på www.taylormadegolf.eu och i butik från och med 19 april.

0 kommentarer

Liknande inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page