top of page

Lång och mjuk – Callaway ERC Soft

Uppdaterat: 16 jan.

ERC Soft är Callaways längsta boll med mjuk känsla och kontroll kring greenerna.


Callaways ERC Soft är en boll med bra längd och härligt mjuk känsla. Nu uppdaterad med en ny GRIP-uretanbestrykning för mer skinn kring greenerna. Liksom nyligen uppdaterade Supersoft har även ERC Soft Callaways smarta HyperElastic SoftFast Core som ger bra längd från tee utan att kompromissa med den mjuka känslan kring greenerna.


Ett hybridskal och ett hetare mantelskikt ger hög utgångsvinkel och mindre spinn från tee tillsammans med högre bollhastighet och mer spinn kring greenerna.


Även det smarta sikthjälpmedlet har fått en uppdatering och heter nu Triple Track Dagger, vilket måhända är bra, men för oss som är linjefantaster hade det inte skadat om linjerna gått hela vägen runt bollen.ERC Soft säljs som vit och gul, och kostar 549 kronor per dussin. Det finns även en damversion av bollen, ERC Soft Reva, i vitt och med samma pris.Samtidigt lanseras en ny version av distansbollen Warbird med maximal fokus på längd. Högenergikärnan och HEX-aerodynamiken ger dig hög bollhastighet och lång carry. Kostar 269 kronor per dussin. Finns som vit och gul. Säljs även i 15-pack som vit.


Läs mer på Callaways hemsida.

0 kommentarer

Liknande inlägg

Visa alla
bottom of page