top of page

Långt och rakt med nya Cobras nya LTDx-serie


Cobras LTDx utlovar Longest Total Distance i en komplett serie med drivers, fairwayklubbor, hybrider och järnklubbor – alla med massor av tekniska innovationer.


Cobra innovationslusta är tydlig varje gång de lanserar nya klubbor och LTDx-serien är inget undantag. Eftersom både Bryson DeChambeau och long driving-mästaren Kyle Berkshire spelar Cobra är det ingen överraskning att det handlar om längd. Massor av längd. Faktiskt det som Cobra själv kallar "Longest Total Distance". Att man sedan också lyckas presentera enormt förlåtande egenskaper i samma klubba är kanske mer överraskande.


Nya LTDx handlar om allt från drivers och fairwayklubbor till hybrider och järnklubbor. I nya Cobra LTDx-serien finns tre olika drivermodeller. Den "tourigaste" drivern är LTDx LS, en lågspinnande klubba med tyngdpunkten nära träffytan och massor av längd, kanske främst för låghandicappare. LTDx Max har en helt annan viktning där fokus ligger på förlåtande egenskaper och draw-tendens medan LTDx är tänkt att vara en klubba med som kombinerar egenskaperna från de andra två modellerna.


Den "magiska" poängen som Cobra presenterar i hela serien är PWR-COR, ett multimaterialsystem för viktning som går igenom hela serien. Drivers, fairwayklubbor och hybrider har också AI-optimerat HOT Face med 15 heta zoner som ger hög bollhastighet över hela träffytan och ett multimaterialchassi.


LTDx-järnklubborna, som liksom hybriderna så klart finns i Cobras sinnrika One Length, har utöver PWR-COR-tekniken också smidda PWRShell-träffytor och viktning som ger både längd och förlåtande egenskaper. Cobras tidigare modeller F9, Speedzone och Radspeed har varit de bäst säljande järnklubborna i Sverige tre år i rad så det finns lite att leva upp till.


Cobras nya drivers kostar 5299 kronor, fairwayklubborna 2999 kronor, hybriderna 2499 kronor och sex järnklubbor 7999 (en tusenlapp till för grafitskaft).


0 kommentarer

Liknande inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page