top of page

Nero: Fräck ny vagnbag från Stewart Golf

Stewart Golfs omåttligt populära elvagnar Q Follow och VERTX Remote har fått en perfekt kompanjon: nya vagnbagen Nero.


Snygg, smidig och smart med plats för allt man behöver ha med sig.


Stewart Golfs vagnar är tekniskt avancerade och har hög kvalitet. De kostar en del, men de säljer som smör i solsken på temat, ”buy quality, cry once”. Mest imponerande är fjärrstyrda Q Follow, elvagn från Stewart Golf som inte bara kan fjärrstyras utan också kan följ efter dig och ge en upplevelse bra nära som att spela med caddie.


Nu har Stewart Golf lanserat en egen vagnbag som är den perfekta kompanjonen till deras vagnar. Utöver ett gäng smarta funktioner har den en särskilt utformad botten som gör att den ligger mycket stadigt på både Q Follow och den nya fjärrstyrda elvagnen VERTX Remote.

Det är en riktigt snygg bag med ett lättskött syntetmaterial som bara är att torka av när det blivit lite fläckigt av sand och lera (vilket den lätt blir när man spelar nu på hösten och banorna är blöta och kladdiga). Extra snygg blev den när jag tog av frontpanelen och lämnade in för brodyr på utmärkta Wästbrodyr AB i Halmstad. Det kostade en slant, men det var det verkligen värt.

Efter några rundor med bagen är det också tydligt att det är en väl designad bag med massor av fickor för allt man behöver. 9,5”-toppen med lyfthandtag har separata fack med fullängdsavdelare för alla klubbor samt ett extrastort putterfack. Om någon räknat fel eller det ligger en annan tanke bakom är oklart, men jag fick i alla mina 14 klubbor och hade ändå ett fack kvar för min bollhåv!


Här finns totalt nio fickor, varav två är velourfodrade för värdesaker samt en framficka har magnetstängning och passar bra för grejer som du ofta ska komma åt på banan, till exempel en lasermätare.


Utöver det har bagen en skönt vadderad axelrem när du ska transportera bagen, en smart paraplyficka, plats för handske och penna samt en rejäl regnhuva med smidigt fäste.


Om du också vill ha en Nero från Stewart Golf säljs den på Stewart Golfs sida och kostar 3500 kronor. Då ingår fri frakt. Brodyren tillkommer.

0 kommentarer

Liknande inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page