top of page

Ny herr- och damkollektion från Ping


Ping gör riktigt bra kläder och nu kommer våren och sommarens plagg för både herrar och damer.


Om du inte redan provat Ping-kläder så är det hög tid att du gör det. Sköna grejer, med hög kvalitet och flera med mycket tekniskt avancerade material.


Du kan köpa dem i välsorterade golfshopar och läsa mer på Pings hemsida.


Läs mer om dam- och herrkollektionerna från Ping nedan.


PING presenterar ny damkollektion för Vår/Sommar 2021 Gainsborough, UK – 18/03/2021 – Den nya damkollektionen för Vår/Sommar 2021 är designad för att inspirera kvinnliga golfare att både se bra ut och spela bra. Med skarpa och vackra blommiga mönster går vi en härlig vår och sommar till mötes.


Den nya kollektionen baseras runt färgpaletten ’Rose Garden’ som kombinerar presterande material med passande färger och mönster för årstiden. I kollektionen finner vi nyanser av rosa, lila, rött och vitt. Kollektionen fullbordas med PINGs innovativa Sensor-teknologier. Dessa är skapade för att ge varje plagg ett specifikt användningsområde som i sin tur ger golfaren bästa möjliga förutsättningar i olika väderförhållanden.


Färgpaletten ‘Rose Garden’ baseras på två huvudnyanser; ’Rosebud’ som ger en stark look med rosa nyanser och ’Royal Purple’ som erbjuder en mer sofistikerad och mörkare look. Dessa färger återfinns igenom hela kollektionen och ackompanjeras av ett fantastiskt ’Rose Garden’-mönster som ger en modern twist till en klassisk design.

Detta monster återfinns bland annat i Rose Garden pikén, den ärmlösa pikén och ”skorten”, som alla är utrustade med SensorCool®-teknologin.


Nytt för Vår/Sommar 2021 är även Bronte som kommer i färgerna Rosebud och Royal Purple och som även har Wild Rose Jacquard-mönstret. Penelope är en stilren piké mer Wild Rose Jacquard-mönster och är tillgänglig i Vit/Royal Purple och Vit/Rosebud. Alla pikéer är utrustade med SensorCool®-teknologin för optimal komfort i alla väderförhållanden.


PING presenterar ny herrkollektion för Vår/Sommar 2021 Gainsborough, UK – 18/03/2021 – PING presenterar sin nya Vår/Sommar 2021-klädkollektion för herrar. I kollektionen kombineras moderna premium-textilier och kontemporära designer för att ge golfare möjligheten att både spela bra och se bra ut.

Kollektionen är inspirerad av olika stilrena, vinklade och linjära mönster som ger alla golfare ett stort utbud av presterande, komfortabla och snygga golfkläder att välja från. Kollektionen fullbordas med PINGs innovativa Sensor-teknologier. Dessa är skapade för att ge varje plagg ett specifikt användningsområde som i sin tur ger golfaren bästa möjliga förutsättningar i olika väderförhållanden.


Kollektionen består av tre starka färgpaletter. ’Refined Resort’ ger en skarp look med fräscha färger och ’Coastal Tides’ innehåller tre olika nyanser av blått. Den mer klassiska färgpaletten ’Heritage’ baseras på klassiska nyanser som passar för alla årstider.


Kollektionens höjdpunkt är PINGs nya Frequency Piké som är inspirerad av ljudet från PING 1-A puttern. Denna ikoniska skapades år 1959 av PING-grundaren Karsten Solheim. Ett mönster i jacquardväv på framsidan replikerar ljudvågen som uppstod när puttern träffade bollen och ger Frequency Pikén ett modern och unikt utseende som hyllar varumärket PING och dess historia.


Nytt för Vår/Sommar 2021 är även pikéerna Etten, Staton, Romy och Holten som alla är utrustade med vår SensorCool®-teknologi för att hålla spelaren bekväm och komfortabel i alla väderförhållanden.


Etten är tillgänglig i färgerna Greystone Multi och Navy Multi och har ett fiskbens-mönstrat jacquardmönster på framsidan. Staton är en randig piké som kommer i färgerna Greystone Multi och Sky Grey Multi.


Romy är tillgänglig i tre fräscha färger – Marine Blue, Silver och Snorkel Blue. Pikén är designad med ett geometriskt kamoflage-mönster. Holten är en klassisk piké som kommer i fyra starka färger: Greystone, Pacific, Navy och Vit.

0 kommentarer

Comments


bottom of page