top of page

Ny limited edition-colab från Ecco Golf och J.Lindeberg: Ecco Golf Tray


Resultatet av det senaste mötet mellan danskt kunnande och svensk design är Ecco Golf Tray från Ecco Golf och J.Lindeberg. Det är ännu en limited edition-sko, den här gången med ett intressant spänne.


Den skandinaviska street-stilen vrids ännu ett steg när Ecco Golf Tray får sig en omgång av J.Lindeberg. Det iögonfallande metallspännet ackompanjeras av årtalen då de två företagen grundades på hälen samt helvita ovandelar i premiumskinn från Eccos egna garverier.


I övrigt är det en golfsko med Eccos vattenavstötande Hydromax-behandling och en E-DTS Twist-yttersula, där greppribbor förstorats och roterats för grepp och fotfäste i flera riktningar.


En cupsole tillverkas med Eccos smarta Fluidform-direktgjutningsteknik ger stabilitet och bidrar till street-estetiken. En OrthoLite-innersula bidrar ger komfort och ventilering eller mer vidd om den tas ur.


Liksom tidigare colab-sko är Ecco Golf Tray en limited edition, men om du skyndar dig finns det fortfarande skor kvar bl.a. på Eccos egen sida. 2000 kronor vill de ha och den finns för både herrar och damer.

0 kommentarer

Liknande inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page