top of page

Ny Supersoft från Callaway – superlång, superrak och supermjuk känsla

Den mjuka känslan kompletteras nu med mer längd och bättre stabilitet när Callaway släpper ny version av mångas favoritboll, Supersoft.


Supersoft har länge varit en favoritboll för många spelare. Den är mjuk och skön att slå på, flyger bra och har ett rimligt pris. Nu kommer den i ny version och kommer att bli ännu mer populär för ännu fler golfspelare.


Mjuka bollar är sällan de längsta, men Supersoft får nu en uppgraderad kärna som Callaway kallar HyperElastic SoftFast Core. Det här är en konstruktion som gör att den får högre bollhastighet med drivers och långa klubbor samtidigt som den mjuka känslan bevaras kring greenerna.


Supersoft har också ett dynamiskt hybridskal som både bidrar till längden och ger bra spinn, känsla och kontroll i närspelet.


Du kan köpa Supersoft i inte mindre än sex olika färger, vanlig vit och gul samt fyra matta färger, rosa, orange, röd och grön. De kommer till butik redan 26/1 och kommer att kosta 329 kronor per dussin.


Callaway släpper samtidigt dambollen Reva som ger tjejer bättre flykt och mer längd. Priset är detsamma och den finns som vit och rosa.


0 kommentarer

Liknande inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page