top of page

Ny version av Puttouts smarta träningshjälpmedel


Puttouts Premium Pressure Putt Trainer är en smart liten pryl som är perfekt för dig som vill träna på din puttning inför säsongen. Den uppdaterade versionen har försetts med flera smarta förbättringar.

Kittad har tidigare testat Puttouts smarta träningshjälpmedel och det är en smart liten pryl för den som vill träna sin puttning. Den funkar lika bra inne som ute och är ett perfekt komplement till en puttmatta på vardagsrumsgolvet.


Nu släpps Premium Puttout Pressure Putt Trainer, en vidareutveckling med flera smarta förbättringar. De tre främsta är en hållare för siktpinne som tydligt visar linjen hela vägen fram, tre prickar som fungerar som "mellanmål" och ger bättre fokus samt ger möjlighet att justera siktet för eventuell lutning, och ett nedfällningsbart mikromål.


Den nya versionen har också en högre ramp så att du kan slå längre puttar, mer framträdande spikar på undersidan, mer vikt för bättre stabilitet, justerad ihopfällning och mer stabil "låst" position. Kvar från det som nu kallas Classic-versionen är den hyperboliska rampformen samt mikromålets ibland irriterande krav på precision.


Nya Premium Pressure Putt Trainer kommer till butik i mars och svenskt pris har inte meddelats, men blir gissningsvis någonstans i häradet av 350 kronor.

0 kommentarer

Comments


bottom of page