top of page

Nya Chrome-bollar från Callaway

Callaway Golf lanserar två nya och en uppdaterad boll i sin Chrome-serie: Chrome Tour, Chrome Tour X och Chrome SoftChrome Soft har länge varit en favoritboll för många golfare och Chrome Soft X och Chrome Soft X LS har spelats av flera tourspelare.

 

I skymundan av sin stora lansering av klubbserien Paradym Ai Smoke lanserar man nu två helt nya bollar Chrome Tour och Chrome Tour X samtidigt som man uppdaterar populära Chrome Soft. De utlovar prestanda i toppklass från kärna till skal – och har utvecklats bland annat med hjälp av feedback från Callaways tourspelare.

 

Tekniken handlar om en ny kärna, Hyper Fast Soft Core, nya mantelkonstruktioner och nytt skal  med nya aerodynamiska dimplar, så kallade Tour Seamless Aero. Vis av skadan från när Chrome Soft upptäcktes ha en lite ojämn tillverkningskvalitet genomgår nu alla Callaway-bollar extremt ingående tester för att leverera maximalt konsekvent prestanda.

 

Chrome Tour är en boll för bättre spelare som vill ha längd och känsla. Här bjuds enastående prestanda med exceptionell bollhastighet, konsekvent bollflykt samt fantastisk spinn och kontroll kring greenerna. Kärnan har en optimerad balans mellan längd och mjuk känsla. Det aerodynamiska paketet är byggt för konsekvent stabil bollflykt i alla förhållanden. Bättre spelare kan också vara mer aggressiva med mer spinn genom hela bagen samtidigt som skalet ger enastående kontroll och känsla i tourklassen.

 

Chrome Tour X är för de bästa spelarna som vill ha en tourboll med hög bollhastighet och maximal kontroll. Utöver längden finns här stor möjlighet att skruva bollen. Kärnan maximerar bollhastighet och längd, främst med drivern, medan Seamless Tour Aero-mönstret ger konsekvent penetrerande bollflykt och större kontroll med alla klubbor. Bättre spelare får också den spinn och kontroll som krävs för hög precision med järn och wedgar.

 

Kvar i sortimentet, men så klart uppdaterad med alla ”bells and whistles” är Chrome Soft som bjuder på enastående prestanda med högre bollhastighet, nytt Seamless Tour Aero-mönster för optimal bollflykt, större kontroll kring greenerna och den så uppskattade mjuka känslan. Det är en boll för spelare med ambitioner som vill ha en boll med kvalitet i tourklassen.

 

Chrome Tour, Chrome Tour X och Chrome Soft kommer att finnas i vitt och gult och diverse varianter. Alla kostar 649 kronor per dussin och landar i butikerna 2 februari.

 0 kommentarer

Comentarios


bottom of page