top of page

Nya CPX från Golf Pride är ett prestandagrepp med mjuk känsla


Mjuka grepp är sköna, men brukar kännas lite svajiga. Golf Pride säger nu att man löst detta med en egenutvecklad teknik i nya CPX-greppet, "Comfort Performance Extreme".


Många minns kanske de mjuka grepp som lanserats och passerat förbi ganska obemärkta eftersom det för spelare med högre svinghastighet känts nästan som att greppet rör sig i händerna. De har varit sköna att hålla i, men inte presterat för bättre spelare och därför aldrig riktigt gjort succé.


Nu menar Golf Pride att man löst detta och lanserar CPX, vilket står för Comfort Performance Extreme och utlovar det bästa av två världar: Ett mjukt grepp med skön klibbighet för mer komfort och bättre prestanda.


CPX har också försetts med ett upphöjt EXO-diamantmönster, inspirerat av BMX-handtag och en premiär för Golf Pride, och sägs vara en riktig "game changer" för spelare som gärna vill ha ett mjukare grepp, men inte vill kompromissa med prestandan.


"The connection between the hands and mind is critical in the game of golf,” säger Jamie Ledford, Golf Prides VD. "We’re so excited about CPX because the new design and ultra-soft rubber compound we’ve developed take this connection to the next level. Anyone who tries the CPX will immediately feel the difference."


En innovativ så kallad Control Core i greppänden kompletterar den mjuka gummiblandningen för att ge maximalt mjuk känsla med maximal kontroll.

Nya CPX kommer att finnas i shopar och online från 1 april (no kidding). Inget pris har kommunicerats. Med lite tur kan vi återkomma med ett test inom kort.

0 kommentarer

Liknande inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page