top of page

Nya FJ Quantum: Hög komfort och sportig stil

FootJoy utlovar enastående komfort och pigga fötter hela dagen med lanseringen av nya FJ Quantum, tillverkad i premiummaterial, med en sportig design och en greppsäker spiklös sula.Det här med ”gå som på moln” har vi hört förut, men FootJoy utlovar pigga fötter även efter en lång dag på jobbet och en snabb kvällsrunda eller ett rangepass.

 

Nya lättviktsskon FJ Quantum är tillverkad med helt ny, golfspecifik teknik i premiummaterial och med en sportig design. Med samma greppteknik som i Pro/SLX och HyperFlex ska FJ Quantum inte bara hjälpa dig att få piggare fötter utan också att prestera på topp i golfsvingen.

 

After a fantastic launch of PRO/SLX this year, we follow up with another big shoe launch. I am very excited to introduce the brand new Quantum, our most comfortable shoe. With our new SoftFOAM midesole, it feels like you’re walking on clouds during the entire round. In addition, a completely new spike system for better grip when you are both on and around the golf course. – Simon Cedergren, Brand Director FootJoy Nordic

 

Den enastående komforten bygger på en ny SofFOAM-mellansula – det mjukaste skum FootJoy någonsin använt i en sko – vilket ger otrolig dämpning för heldagsanvändning samt en OrthoLite Impressions-innersula. Den mjuka premiumplattformen kompletteras med en modern och trendsäker design med färgmatchad ovandel och färgstarka accenter, vadderad mesh-krage och Dual Density-yttersula.

 

Den golfspecifika prestandan stöds av en serpentin-yttersula med fastare greppfenor som ger stöd mot sido- och rotationskrafter i golfsvingen. Mjukare gummigreppkoner ger bättre grepp för promenaden både på och utanför golfbanan.

 

Du kan köpa FJ Quantum online och i välsorterade shopar från och med 19 april. De kostar 2399 kronor (2299 för dammodellerna) och finns i färgkombinationerna White/Blue/Pink, Grey/White/Blue och Navy/White/Lime för herrar. Damerna kan välja mellan White/Blue/Pink, Navy/White/Pink och White/Grey/Pink.

 

Läs mer på FootJoy.se

0 kommentarer

Liknande inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page