top of page

Nya HB Soft Milled-putters från Cleveland


Nya HB Soft Milled-putterserien från Cleveland fortsätter leverera premiumkvalitet till ett rimligare pris än många andra märken. Tio olika modeller betyder att det finns en HB Soft Milled-putter för alla typer av puttrörelser.


Clevelands HB Soft Milled-serie är mycket prisvärda putters med premiumkvalitet i form av precisionsfräsning och en specialdesignad träffyta som ger konsekvent rull.


Alla HB Soft Milled-putters börjar livet som ett gjutet stycke metall som sedan via en precisionsfräsning av bakdelen och träffytan förses med utmärkta prestandaegenskaper. Träffytans Speed Optimised Face Technology (SOFT) ger konsekvent längd medan bakdelen ger en perfekt vy över bollen. Sulan handpoleras sedan till för att komplettera processen.


Olika modeller passar för olika puttrörelser och önskemål om sikte. Även greppen passar för olika puttrörelser, Golf Pride Pro Only Red Star för puttare som vill rotera träffytan genom träffen och Golf Pride Pro Only Green Star för den som rör putterhuvudet rakt bakåt och rakt igenom.


1 november kommer Clevelands HB Soft Milled till shopparna. Pris i svenska kronor har inte meddelats, men de kostar 249 euro med stålskaft och 299 euro med UST-grafitskaft.

0 kommentarer

Liknande inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page