top of page

Nya läckerbitar från Mizuno!


Mizunos järnklubbor brukar alltid kombinera skönhet med prestanda och nya Pro-serien tycks inte vara något undantag i någon av kategorierna.


När Mizuno lanserar nya klubbor är det alltid en ren fröjd att se bilderna som dyker upp. Även deras mer spelförbättrande klubbor brukar ha en skön estetik och när det handlar om klubbor för bättre spelare infinner sig omedelbart en stor "vill ha"-känsla.


Mizuno Pro är som brukligt Mizunos mest framsynta serie järnklubbor, där högteknologisk prestanda döljs i en elegant profil som föredras av de bästa spelarna. Mizuno Pro 221, 223, 225 och Fli-Hi är alla framtagna som järnklubbor för bättre spelare, men Mizuno säger att man "lagt lite raketbränsle i blandningen".


Raketbränsle eller inte, det är riktigt fräsiga grejer som försetts med Mizunos Grain Flow Forging HD-teknik och ett lager mjukt koppar under kromfinishen – och de utlovar en enastående kombination av kraft och spelbarhet.


Mizuno Pro 221 – bladklubba för finsmakare och elitspelare Med inspiration från de ikonförklade bladklubborna i Mizunos historia har Pro 221 utvecklats med större spelbarhet genom finjusteringar av form och viktfördelning.

En avfasad topplinje och baksida ger intryck av en kortare träffyta med smalare topplinje utan att kompromissa med massa högt i bladet.


221 har också betydligt mer kompakta korta järnklubbor än föregångarna samt har Mizunos kortaste tyngdpunkt/skaftaxel för större kontroll genom hela setet.

2249 kronor per klubba.


Mizuno Pro 223 – perimeterviktning för elitspelare Mizuno Pro 223 erbjuder allt som tourspelare behöver för att vara konkurrenskraftiga på längre och mer krävande banor – men aldrig kommit på att de skulle be om.

223-järnen har en kompakt och perimeterviktad form för bättre spelare, men "under huven" finns en konstruktion som ger högre bollhastighet.


En helt ny teknikplattform för J4–J7 kombinerar Mizunos beprövade Chromoly Forging och Flow Micro-Slot – en innovation som ger extrem bollhastighet i en liten tourprofil. Från J8–PW är Pro 223 konstruerade helt i 1025E Pure Select Mild Carbon Steel för optimal precision och kontroll.


2449 kronor per klubba.


Mizuno Pro 225 med Hot Metal Blade-design Det här är den andra generationen av Mizunos utmärkta Hot Metal Blade och det gör Mizuno Pro 225 till de mest lättspelade i nya Mizuno Pro-serien.


En omarbetad CORTECH-träffyta med variabel tjocklek ger ännu högre bollhastighet trots att formen är mer kompakt än föregångaren.


Hot Metal Blade-konstruktionen innebär att J2–J8 har en träffyta och hosel i Grain Flow Forged 4135 Chromoly kombinerat med en COR Forged Hollow Body och 28,5g tungsten i J2–J7, vilket ger högre och mer stabil bollflykt samt högre bollhastighet.


J9–PW är konstruerade i 1025E Pure Select Mild Carbon Steel med en stabiliserande bakviktning som ger större precision och mer penetrerande bollflykt.


225:orna är effektiva ersättare för långa järn och mellanjärn för elitspelare samt fungerar utmärkt som hela set för låg- och medelhandicappare.


2649 kronor per klubba.


Mizuno Pro Fli-Hi – Driving Iron Mizuno Pro Fli-Hi är en ersättare för långa järnklubbor med bollhastighet som högsta prioritet och avsedda att spelas med grafitskaft.


Ett längre blad, lite mer offset och bredare sula gör dem mer lättspelade medan Mizunos första Maraging MAS1C-träffyta i en järnklubba ger kraftigt ökad bollhastighet.


2849 kronor per klubba.
0 kommentarer

コメント


bottom of page