top of page

Nya TaylorMade SpeedSoft är en mjuk boll för vardagsgolfare

TaylorMades nya SpeedSoft-boll har en kompression under 50 och är en mjuk boll med explosiv bollhastighet. Ett gäng olika färgalternativ gör den till ett mjukt och piggt alternativ för alla vardagsgolfare.

 TaylorMades bollsortiment 2024 utökas nu ytterligare med lågkompressionsbollen SpeedSoft, som utvecklats med ett tydligt fokus: mjukaste möjliga känsla med bibehållen explosiv bollhastighet för vardagsgolfare.

 

SpeedSoft är både prisvärd och har höga prestanda som bygger på en ny Pwrcore-teknik som gör den till TaylorMades mjukaste boll. Den har en lågkompressionskärna som balanserar längd med ultramjuk känsla på järnslag och wedge-slag kring greenerna.

SpeedSoft utgör ett betydande framsteg i vårt kontinuerliga engagemang för att leverera prestandaprodukter till golfspelare på alla nivåer. Med ett medvetet fokus på utveckling av en lågkompressionsboll är detta första gången som vi har tagit fram en TaylorMade-boll med ett kompressionsdelta under 50. SpeedSoft sticker ut med sin nydanande och enastående kombination av mjuk känsla och explosiv bollhastighet. – Josh Dipert, Director of Product Development Engineering, Golf Ball

SpeedSoft Ink – En färgklick i din golf

Nya SpeedSoft Ink har samma exceptionellt låga kompression och ultramjuka känsla som SpeedSoft samt introducerar en visuellt slående teknik genom en särpräglad design med färgstänk.

 


SpeedSoft Ink har en design med hög kontrast som syns mycket tydligt. Den introducerar också TaylorMades egenutvecklade tryckteknik med flera axlar till ett rimligt pris som för första gången gör företagets branschledande visuella tekniska möjligheter tillgängliga för en bredare publik.

 

Utöver den visuella teknikens prestandafördelar representerar SpeedSoft Ink en personlig målarduk som är idealisk för de som vill bryta konventioner och förändrar hur golfspelarna ser en golfboll. 

 

Efterfrågan på golfbollar med visuell teknik blir allt större, vilket reflekterar ett växande segment av golfspelare som vill ha något mer än en traditionellt vit boll. Vi har identifierat detta som ett tidigare förbisett segment och med SpeedSoft Ink uppfyller vi ett behov samtidigt som vi tar ett sjumilakliv när det gäller att ge moderna golfare den visuella teknik de vill ha utan att kompromissa med prestandan. – Michael Fox, Senior Director of Product Creation, golfbollar

 

SpeedSoft Ink finns i fyra olika färger (Green, Red, Blue och Pink), vilket ger en palett av möjligheter och massor av personlighet. Det här är första gången som TaylorMade erbjuder en betydande visuell teknik till det här priset.

 

Pris och tillgänglighet  

SpeedSoft och SpeedSoft Yellow kommer till butik den åttonde mars 2024 med ett rekommenderat cirkapris på 379 kronor per dussin. Nya SpeedSoft Ink kommer att ha ett rekommenderat cirkapris på 409 kronor per dussin.

 

Mer information om golfbollarna SpeedSoft, SpeedSoft Yellow och SpeedSoft Ink finns på TaylorMadeGolf.eu

 


0 kommentarer

留言


bottom of page