top of page

Nya TSR2- och TSR3-hybrider från Titleist

Titleist utökar sin TSR-serie med två nya hybrider, lättspelade och förlåtande TSR2 samt touriga TSR3 med precision och kontroll.


TSR2- och TSR3-hybriderna gör debut på PGA-touren i veckans American Express-tävling där de erbjuder spelarna ett mångsidigt alternativ för att fylla glappet mellan spelarnas TSR-fairwayklubbor och de längsta järnklubborna i bagen.


“TSR2 and TSR3 hybrids offer players options at the top end of the bag,” said Tom Bennett, Principal Product Manager – Fairways & Hybrids. “Players can choose between the more classical shape and high launch of the TSR2 or the refined profile and adjustability of the TSR3. Both clubs provide a fast, forgiving, and high-launching long-iron alternative that gives the golfer the confidence to pull off any shot.”


TSR2-hybriden erbjuder förlåtande hastighet och prestanda för spelare med mer svepande rörelse och som vill ha ett förlåtande alternativ till långa järnklubbor, med hög utgångsvinkel och medel/lågt spinntal.


Alla förbättringar av TSR2-hybriden – från den utökade bladlängden till tyngdpunkten som flyttats längre bak och sulans finjusterade form – gör den ännu mer förlåtande, hetare och bättre på långa slag.


En något längre träffyta flyttar ut träffcentrum från hälen, vilket ger större trampolineffekt och förbättrar både bollhastigheten och de förlåtande egenskaperna.


Genom att flytta tyngdpunkten längre bak och längre ned har Titleists ingenjörer ökat motståndet mot vridning utan att påverka dynamiken i utgångsförhållandena. Det här ger en mer förlåtande hybrid som fortfarande är het och lättspelad.


Oavsett om bollen ligger i semiruff eller saftigare ruff är fickorna på TSR2-hybridens sula utformade för att hjälpa klubban att gå genom ruffen snabbare och bättre. Mindre yta ger mindre friktion och mindre risk för att klubban ska fastna eller bromsas.


Titleist är stolta över att erbjuda produkter med bra ljud och känsla, och den nya TSR2-hybridens huvudform har finjusterats för att ge den akustiska och fysiska feedback en spelare behöver för konsekventa resultat och för att få förtroende för klubban.TSR3-hybriden erbjuder prestanda och precision för spelare som vill ha en hybrid som påminner om en järnklubba och ger exakt kontroll. Här finns större möjlighet att skruva bollen samt en SureFit Trackweight med fem positioner.


Den nya och finjusterade formen har en profil som är inspirerad av populära föregångare samt något mindre offset som ger ett visuellt intryck som tilltalar bättre spelare.


Det finjusterade SureFit-systemet med skjutbar vikt gör det enklare att få just den konfiguration du behöver med ett större och mer exakt tyngdpunktsintervall.


De utökade fickorna i sulan på TSR3-hybrider gör att det blir mindre yta som riskerar att fastna och du kan svinga genom den saftiga ruffen snabbare och enklare samtidigt som du får en härlig kontakt med marken när bollen ligger på fairway.


En utökad stabilitet ger ett större motstånd mot vridning, vilket gör TSR3-hybriden mer förlåtande och bättre när bollen ligger i sämre lägen.


Titleists TSR2- och TSR3-hybrider kan provas ut från och med 9 februari och kommer till shoparna den 23 februari. Cirkapris är 3199 kronor.
0 kommentarer

Liknande inlägg

Visa alla

Commenti


bottom of page