top of page

Odyssey White Hot Versa har sällskap av nya mallet-modeller i Tri-Hot 5K-serien

Den sinnrika svart/vita Versa-designen som först lanserades för styvt 10 år sedan är nu tillbaka. Och de som älskade den förra gången lär göra det nu också. För den som fokuserar mer på stabilitet släpper Odyssey också fler putters i den superstabila Tri-Hot 5K-serien.


Once you go black (and white) you never go back. Så skulle man kunna säga om de spelare som fallit pladask för Odysseys sinnrika svart/vita Versa-design som ju nu har ganska många år på nacken. I nylanseringen är det en helt annan premiumkänsla med skarpare linjer, bättre finish och så Stroke Lab-skaftet i härlig candy apple red som pricken över i.


Alla White Hot Versa-modeller jag provade på Callaways ECPC (Ely Callaway Performance Center) i Carlsbad hade en skön balans med bra vikt i huvudet och det var enkelt att ha en jämn och stabil puttrörelse på både korta och långa puttar.Enligt Odysseys egna tester är den svart/vita designen 67 procent effektivare när spelaren ska bedöma om puttern sitter square mot linjen. Och efter att ha slagit en hel del puttar med min favort, Double Wide, är det inte svårt att hålla med om hur lysande det är att verkligen känna att allt är rätt, fötter, axlar, puttern – och sedan rulla i putt efter putt.Seriens fem olika former (åtta modeller totalt) är alla försedda med den ikonförklarade White Hot-inserten med sin härligt mjuka känsla. Det är verkligen en ren fröjd att putta med den och det är nog ingen högoddsare att vi får se Odysseys Versa-putters i många bagar – på touren såväl som på golfklubbarna.
Det enda man kan klaga på är väl att Odyssey den här gången valt att inte erbjuda någon

av de nya Versa White Hot-modellerna i vitt/svart/vitt – vilket blev min favorit förra gången. Men det kanske kommer framöver, vi får se.


Redan den tredje februari kan du känna och klämma på dem, och när du bestämt dig får du langa upp kreditkortet och pröjsa 2999 kronor. Det är det värt!

Fler superstabila putters

Odysseys högteknologiska multimaterialserie Tri-Hot 5K utökas samtidigt med fler modeller. I första omgången handlade det om bladputters och nu kommer mallets.


Med tyngdpunkten närmare träffytan och massor av tungsten utlovas bättre längdkontroll och konsekvent rull även vid orena träffar – vilket översätts till förlåtande egenskaper som hjälper dig att sätta fler puttar.


Utbytbara vikter gör att du kan anpassa din nya Tri-Hot 5K-putter exakt efter den känsla du vill ha och du får naturligtvis även här njuta av den sagolikt sköna White Hot-inserten och det läckert röda Stroke Lab-skaftet.


Den enda nackdelen med Tri-Hot 5K-putters är att det blir ett rejält hål i plånboken när du ska rulla fler bollar i hål. 4999 kronor får du hosta upp med. Det är dock mycket mindre än vad en ny driver kostar och du använder din putter betydligt mer under en runda. Och får du i fler puttar så är ju pengar inget att orda om.


0 kommentarer

Comentarios


bottom of page