top of page

Ping PLD Milled – tourinspirerade och precisionsfrästa


Ping lanserar nu PLD, Putting Lab Design, fyra tourinspirerade och precisionsfrästa modeller.


Tourspelarna har redan fått nöjet att putta med Pings PLD-putters och även vunnit med dem. Nu får även vi vanliga dödliga chansen att lägga vantarna på de här dyrgriparna – de kostar 4995 kronor!


PLD Milled-seriens fyra tourinspirerade modeller är alla putters är frästa ur ett stycke smitt 303 rostfritt stål och finns i klassiska former och nya, tourinspirerade modeller som Viktor Hovlands DS72-putter. Det tar över fyra timmar att maskinbearbeta varje del av puttern till den höga kvaliteten och finishen.


“PLD Milled-serien är ett spännande tillskott till vårt putter-utbud.” säger John. K. Solheim. ”Vi har identifierat några av våra mest populära och klassiska modeller och även några nyare modeller som fått mycket uppmärksamhet under de senaste åren.”


PLD är en vidareutveckling av Ping Putting Lab, där Ping skapat putters för några av de bästa spelarna i världen i över 20 år och flera av Pings tourspelare använder nu specialutvecklade PLD-putters.


I veckans Players Championship kommer Pings spelare att ha PLD-logon både på bagen och kepsen. Efter tävlingen kommer bagarna sedan att signeras av spelaren och doneras eller auktioneras ut.

0 kommentarer

Liknande inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page