top of page

Puma Alphacat Nitro – komfort på en helt ny nivå

Puma Golf har tagit fram en ny golfsko som tar komforten till en helt ny nivå. Helt ny mellansula, rymligare läst och greppsäkert mönster ger hög komfort, utmärkt passform och mycket bra fotfäste i svingen.


Med grundmurad erfarenhet av sportskor har Puma byggt utvecklingen av nya golfskon Alphacat Nitro på Nitro Foam, ett material som nu i två år givit Puma segern i många tester av löparskor.


Nitro Foam är en mellansula där små bubblor av kväve mixats in i materialet för att ge ökad spänst och energiåtergivning. Det dämpar suveränt, men framförallt ger det energi tillbaka i varje steg. För dig som golfare innebär det en lätt och stabil sula som gör att dina fötter kommer att vara pigga under hela rundan.


Komforten bygger också på att passformen är god, och Alphacat Nitro har en ny läst med smal häl och rymligare tåbox. Detta gör att framfoten kan röra sig naturligt samtidigt som hälen sitter fast och både ger en bättre stabilitet i svingen samt en mer centrerad fot över dämpningen. Den extra hälbygeln, i form av Pumas klassiska Formstripe, hjälper ytterligare till att hålla foten på plats.


Ovandelen är tillverkad i EXOShell, en mesh som förstärkts med en tunn TPU-film för att vara både smidig och vattentät. På köpet får du en sko som är extremt lätt att hålla ren och fräsch, bara att ta en våt trasa efter rundan och torka av och skon är som ny igen.


Puma Alphacat Nitro har en spiklös sula med ett aggressivt mönster som är gjort för att verkligen ge bra fotfäste. Den är tillverkad i Crystal Rubber i två olika hårdheter, mjukare mitt under foten för komfort och hårdare i kanterna för maximalt fotfäste.


Alphacat Nitro finns redan ute i butik och går på 1800 kronor. Du kan välja mellan tre olika färgkombinationer och storlekarna 39 till 47.0 kommentarer

ความคิดเห็น


bottom of page