top of page

Stil och komfort utöver det vanliga: Ecco Golf Biom C4


Vi som missade colab-dojjan Biom C4 Lmtd Ed får nu en chans att iallafall testa vanliga Biom C4 med utlovad enastående komfort och stil.


Ecco Golf är kända för att göra golfskor med enastående komfort. Nyss gjorde man också en colab med J.Lindeberg och släppte en riktigt fräck Biom C4 Lmtd Ed som dock försvann så snabbt att inte ens jag (som ändå visste om släppet i förväg) hann lägga beslag på ett par.


Om vanliga Biom C4 blir lika heta är en annan fråga, men det är i alla fall Ecco Golfs nya bud på enastående komfort, hybridprestanda och stil. Det handlar naturligtvis om en spiklös golfsko och det bjuds på såväl ventilering i 360 grader som vattentätt Gore-Tex-membran.


Passformen förstärks ytterligare med en stretchig meshsocka medan fotfästet garanteras av Eccos i mitt tycke bästa yttersula, den innovativa Ecco MTN GRIP med tre olika zoner.

Du får betala 2600 kronor för Ecco Golfs nya Biom C4 och då får du knyta skorna för hand eftersom någon Boa-version inte tycks erbjudas. I alla fall inte ännu.


Läs hela pressmeddelandet nedan.

ECCO® GOLF BIOM® C4 INNEBÄR EN NY STIL- OCH KOMFORTNIVÅ FÖR HYBRIDPRESTANDA Banbrytande golfskotillverkaren ECCO GOLF har presenterat sin senaste innovation inom fenomenet hybridprestanda: helt nya ECCO BIOM® C4.


ECCO BIOM® C4 är det senaste tillskottet i den banbrytande BIOM®-serien och ger oöverträffad ventilering i 360 grader, vilket ger spelaren svalka och komfort under hela rundan. Den nya modellens innovativa komfort bygger på en finjusterad balans mellan dämpning, energiåterföring, vattentäthet och luftflöde.


ECCOs mest avancerade tekniker används i den senaste iterationen av ECCOs BIOM®-story. En uppdaterad BIOM®-läst ger optimalt stöd och oöverträffad kontroll medan TPU-komponenterna på utsidan ger ytterligare stabilitet. BIOM® NATURAL MOTION-tekniken gör att foten kan röra sig naturligt närmare marken.


ECCO BIOM® C4 har en GORE-TEX SURROUND-konstruktion som kombineras med en ECCO EXHAUST GRID som för frisk luft fram mot fotsulan. Den progressiva ECCO MTN GRIP-yttersulan har tre olika zoner för grepp, stabilitet och rotationsstöd.


ECCO GOLF BIOM® C4 är tillverkad med ECCOs premiumskinn som kompletterats med en ny, superstretchig mesh-strumpa för enastående komfort.


Den helt nya modellen finns i fyra eleganta färgkombinationer för herrar: Black, White/Black, Concrete/Black och White/Concrete.


BIOM® C4 demonstrerar ECCO GOLFs engagemang för innovation med flera nydanande egenskaper och fördelar, som:

  • ECCO FLUIDFORM™ Direct Comfort Technology, en ’formförändringsprocess’ där högspecialiserade, flytande material formas runt en anatomisk läst för att ge en perfekt balans mellan stötdämpning och energiåterföring. Det ger samtidigt en flexibel och hållbar sammansättning utan de kompromisser som annars är vanliga vid sydd eller limmad montering

  • En lågprofilsula som ger foten en naturlig position samt utmärkt kontakt med marken, vilket stöder rörelsen och ger såväl stabilitet som kontroll

  • Den innovativa ECCO MTN GRIP-yttersulan har tre olika zoner för stabilitet och grepp, markkontakt och rotationsstöd genom hela svingen

  • ECCO EXHAUST GRID, med stora och vinklade öppningar som för in frisk luft till fotsulan samtidigt som värme och fukt förs ut

  • En TPU-komponent som går runt foten från yttersulan till mellansulan och ger stabilitet samt förstärker den moderna premiumdesignen

Bland övriga fördelar märks:

  • Extremt stretchig mesh-strumpa

  • En tjockare mellansula med färgblock på sidorna ger en sneaker-liknande estetik

  • Ventilerande OrthoLite®-innersula ger långvarig dämpning och kan tas ur för extra vidd

Några av de tourspelare som spelar i ECCO GOLFs skor runt om i världen är Henrik Stenson, Thomas Bjørn, Fred Couples, Erik van Rooyen, Doc Redman, Lydia Ko, Minjee Lee och Caroline Masson samt många andra. Mer information om ECCO GOLF finns på golf.ecco.com.

0 kommentarer

תגובות


bottom of page