top of page

Superlyxig golfklocka från Garmin

Marq Golfer – Carbon Edition är en av tre superlyxiga smartklockor från Garmin. Absolut toppklass och premium i alla detaljer – men kostar också som en bättre begagnad bil.MARQ Carbon Collection är tre lyxiga smartklockor, eller ”tool watches” som Garmin själva kallar dem. De är tillverkade i Fused Carbon Fiber och kollektionen består utöver MARQ Golfer också av MARQ Athlete och MARQ Commander. Gemensamt för alla tre klockorna är den färg- och ljusstarka AMOLED-pekskärmen i safirglas samt har ett gäng unika funktioner och upp till 16 dagars batteritid.


“Namnet MARQ har i många år varit synonymt med kvalitativ design och sofistikerad stil och vi är glada över att kunna meddela att vi fortsätter utvecklingen med MARQ Carbon Collection. Förutom att dessa tool watches har en premiumdesign och är tillverkade av lyxig och unik kolfiber har de också avancerade funktioner inom träning och hälsa, smartwatchfunktioner och mer integrerat i en unik tool watch som hjälper människor att följa sina passioner.” – Dan Bartel, global försäljningschef på Garmin


Premiumdesign

MARQ Carbon Collection visar Garmins passion och strävan efter att konstruera enastående design genom att introducera helt nya unikt framställda material. Varje klocka har en urtavla på 46 mm och en boett som är tillverkad av Fused Carbon Fiber – som gör denna klocka till den lättaste i MARQ Collection. Varje lager av kol roteras till en unik vinkel för att göra materialet ännu starkare. Därefter behandlas materialet med värme och tryck. Flertalet timmars bearbetning med precisionsdiamantverktyg resulterar sedan i en remarkable/anmärkningsvärd yta med ett vackert spiralformigt designmönster som är både robust och av lätt vikt.


Premiumarmbanden kombinerar lyx med prestanda och är tillverkade av perforerat FKM-läder, jacquardvävd nylon eller silikon som är noga utvalt med varje användare i åtanke. Med upp till 16 dagars batteritid kan klockan följa med dig på alla dina äventyr. När det är dags att ladda klockan går det snabbt och enkelt tack vare en intuitiv magnetladdare som kan ladda batteriet till 100% inom en timme.MARQ Carbon Collection

För att hjälpa dig att spela ännu bättre golf har MARQ Golfer – Carbon Edition fler än 43 000 golfbanor runtom i världen förinlagda. Virtual Caddie föreslår vilken klubba du ska använda baserat på vind, lutning och svingdata.


En ny spridningskarta visar snabbt vilka hinder du bör beakta beroende på klubbval. Med den förbättrade funktionen PlaysLike kan du se hur långt varje slag verkligen är med avstånd som justerats för höjdförändringar och förhållanden i omgivningen.


Planera för dina bästa slag och sätt putten med Green Contour-data; med en aktiv prenumeration i appen Garmin Golf™ kan du se greenens lutningsriktning på utvalda banor direkt i klockan. Dessutom kan kartorna över golfbanor numera visa detaljer såsom träd och vagnvägar så att du har en tydlig bild kring hur det ser ut vid varje hål.


MARQ Athlete – Carbon Edition är en ultimat tool watch för multisport. Med avancerade träningsfunktioner, analys av prestationsdata och återhämtning är den redo för alla dina utmaningar.


Förutom daglig aktivitetsmätning finns förinlagda aktivitetsprofiler för trail running, simning, vandring, rodd, inomhusklättring och ännu mer. Det finns också animerade träningspass för konditionsträning, styrka, yoga och Pilates som är enkla att följa.


Avancerade prestationsdata såsom uthållighets- och backpoäng hjälper dig att följa din träningsutveckling och kapacitet då du springer i uppförsbackar.


Ett värde för träningsberedskap tar in parametrar som sömnkvalitet, återhämtning, träningsmängd och mer för att hjälpa dig i din träningsplanering och se om det är en bra dag för att köra hårt eller om du bör ta det lugnt.


Löpare kan dessutom förbereda sig för sitt nästa lopp med premium träningsfunktioner som PacePro, Garmin Coach, dagliga föreslagna träningspass, uthållighet i realtid och en race widget.


MARQ Commander – Carbon Edition är framtagen för alla dina uppdrag. Den har en snygg, stilren design och dedikerade funktioner för taktiska uppdrag.


MARQ Commander är framtagen för att kunna användas både dag och natt och du kan enkelt växla till en skärm som kan läsas då du bär glasögon för mörkerseende.


Med funktionen Smygläge är klockan fortsatt i drift men upphör att dela din position och omöjliggör trådlös uppkoppling och kommunikation. Om säkerhetsproblem uppstår kan klockans funktion kill switch rensa all användardata som finns i klockan.


Andra funktioner är dubbla positionsformat där två koordinatsystem parallellt visas på en och samma skärm, Jumpmaster, en taktisk aktivitetsprofil och projicerande waypoints.


För luftburna uppdrag finns avancerade flygfunktioner som direct-to-navigering där du guidas direkt till en specifik plats, waypoint eller närliggande flygplats samt väderrapporter från NEXRAD, METARs och TAFs2.Premiumfunktioner

Oavsett vilket äventyr som väntar är MARQ Carbon din perfekta följeslagare. Den har överlägsen navigering, avancerade funktioner inom träning och hälsa samt uppkopplade funktioner som passar din livsstil. Några av funktionerna är:

  • Navigering med Multi-band GPS och SatIQ-teknik, förinlagda TopoActive-kartor över Europa och skidkartor, navigering från punkt till punkt, UltraTrac-läge, Tracback, ClimbPro och Outdoor Maps+ (abonnemang krävs).

  • För hälsa och träning finns morgonrapport, sleep score och avancerad sömnregistrering, stressmätning dygnet runt, Pulse Ox, jet lag adviser och Body Battery-energynivåer.

  • Uppkopplade funktioner som smartaviseringar, Garmin Pay kontaktlösa betalningar, händelsedetektering och assistans, LiveTrack, musiklagring, Connect IQ store


Om du mäktar med prislappen på saftiga 36449 kronor kan du köpa din MARQ Carbon Collection-klocka redan nu. Se mer på Garmins hemsida.

0 kommentarer

コメント


bottom of page