top of page

T-Rail 2.0 – Ny generation av Cobras mest lättspelade klubbor

Uppdaterat: 28 sep. 2022


Nya T-Rail 2.0 är en ny generation av de lättspelade klubborna som nästan gör hela jobbet själv.


När Kittad testade Cobras T-Rail var det nästan läskigt hur lättspelade de var. Det var idel långa och raka slag även med de mest ryckiga svingarna. Nu lanserar Cobra sina mest lättspelade klubbor i en ny generation, T-Rail 2.0.


Det handlar som tidigare om hybridliknande järnklubbor för "weekend warriors", de som bara vill gå ut och spela och ha roligt, inte lägga en massa timmar på rangen. Priset är också klart rimligt, 8999 kronor för sex klubbor med grafitskaft.


Vågar du lägga lite ovanliga klubbor i bagen så blir det nästan garanterat roligare att räkna ihop scoren när du kommer in.


Läs hela pressmeddelandet nedan.
Nu är det dags för nästa generation av Cobra T-Rail När Cobra lanserade sina T-Rail för drygt ett år sedan blev de en omedelbar succé. Många golfare älskade den lättspelade klubban, och T-Rail sålde slut över hela världen. Nu är det dags för T-Rail 2.0, och den nya generationen bygger på samma ihåliga konstruktion, men har fått nya rails och ny design.


Cobra T-Rail kombinerar de förlåtande egenskaperna hos en hybrid med precisionen i en järnklubba. Det är ett unikt golfset för de som vill göra golfen lite enklare. En bred sula kombineras med träffytan och topplinjen hos en järnklubba, och det skapar den perfekta blandningen av längd, förlåtande egenskaper och precision. Den ihåliga konstruktionen gör klubborna mer förlåtande samtidigt som den hjälper till med att slå högre – och därmed längre – slag. När T-Rail introducerades första gången 2020 blev de en storsuccé, och klubborna sålde slut över hela världen. Nya T-Rail 2.0 är ännu bättre.


Den nya generationen av Cobra T-Rail har försetts med nya Baffler Hollow Split Rails. Dessa ihåliga skenor skapar upp till 70 procent mer flex i sulan för en brantare utgångsvinkel och högre bollhastigheten, samtidigt som skenorna lätt glider genom gräset för att behålla klubbhastigheten genom bollträffen. Det är samma typ av rails som finns på Cobras Radspeed hybrider och fairwaywoods. En smidd träffyta, utformad med E9-teknik med varierande tjocklek, ökar bollhastigheten och längden vid träffar utanför centrum.


Ett T-Rail set startar med en klassisk hybrid och därefter tar fem hybridjärn över. Den klassiska hybriden har en lägre och djupare tyngdpunkt, vilket ger en högre utgångsvinkel och mer spinn vilket i sin tur gör att bollen flyger högre och landar mjukare än hybridjärnen. Förutom att göra längre inspel enklare och mer konsekventa, hjälper hybriden också till med att minska avståndet mellan järnklubborna och de längre träklubborna i bagen.


T-Rail Graphite för herrar består av sex klubbor: en hybrid-5 samt 6-PW hybridjärn i höger- eller vänsterfattning. De kommer med Cobra Ultralite 50 gr grafitskaft i Stiff eller Regular, eller med 45 gr skaft i Lite flex. För herrar finns T-Rail även med stålskaft som custom fitting, då med Cobra Ultralite (97 gr) stålskaft. Damernas T-Rail Graphite består också av sex klubbor, men med uppsättningen hybrid-6 och 7-PW + SW hybridjärn. Även damseten finns både i höger- och vänsterfattning och använder Cobra Ultralite 45 gr grafitskaft i damflex.

0 kommentarer

Comments


bottom of page