top of page

Tre Cobra-järnset för riktiga players


Cobras järnklubbor för "players" utökas med ett smitt blad i kopparfinish och redan utmärkta Forged Tec-kommer nu i en fin kopparfinish för den som vill ha det där lilla extra.Tillsammans med King Tour MIM är det tre set för bättre spelare - och för de som vill bli bättre.


När Cobra nyligen lanserade Rickie Fowler-bladen i form av ett set där alla huvuden var precisionsfrästa var det många som trånade efter dem, men inte riktigt kunde motivera det höga priset. Nu kommer en motsvarande version, men med smidda huvuden, vilket gör dem till ett mer plånboksvänligt alternativ. King RF Forged MB Copper går förvisso på på styvt fjortontusen, men de är ju så snygga.


Utöver King Tour MIM-klubborna, för elvatusen, kommer nu också utmärkta King Forged TEC i ny kopparfinish. Det här är en ihålig och förlåtande järnklubba med bra längd för bättre spelare – och för de som vill bli bättre.


Läs hela pressmeddelandet nedan.
THREE KINGS – Cobras järnklubbor för den bättre spelaren Idag presenterar Cobra sin nya serie järnklubbor riktade till de bättre spelarna. Det är tre klubbor med olika prestanda för tre kategorier av spelare. Två av klubbarna har dessutom en fantastisk kopparfinish.


KING RF FORGED MB COPPER IRONS (13 999 SEK) är en utveckling av Rickie Fowlers RF Proto Irons som introducerades tidigare i år. Klubborna behåller den speciella RF-logon på tån för att indikera Rickies engagemang i utveckling, design och val av finish. Varje klubbhuvud i setet är smitt fem gånger av 1025 kolstål för att ge den där mjuka känsla som de bästa spelarna önskar. Träffytan och skåror är CNC-frästa för att maximera bollbanan och spinvärden. Liksom Rickies klubbor är dessa utrustade med en tungstensvikt i tån för att placera tyngdpunkten rakt bakom sweet spot för den renaste känslan bästa responsen. KING RF Forged MB-järn kommer i 4-PW, endast RH, med KBS C-Taper 120 stålskaft och Golf Pride Tour Velvet Align Connect-grepp. Det här är klubbor för spelare som söker den rena känslan och responsen som bara en bladklubba kan ge.


KING TOUR MIM IRONS (10 999 SEK) är gjorda för golfaren som vill ha det ultimata i känsla, precision och förlåtelse i en cavity back-design. Metal Injection Molding (MIM) ger en exakt tillverkning och exceptionellt mjuk känsla. Varje klubbhuvud är utrustad med en tungstensvikt i tån för att placera tyngdpunkten rakt bakom sweet spot för bra respons och extra stabilitet vid träffar utanför mitten. Det mjuka MIM-materialet, kombinerat med en TPU-insats placerad bakom träffytan, dämpar vibrationer för en mjuk men solid känsla som matchar eller överträffar traditionella smidda järn. KING TOUR MIM finns i 3-GW i RH & LH (ett set innehåller 5–PW) med KBS $ -Taper 120 stålskaft och Lamkin Crossline Connect-grepp.


KING FORGED TEC COPPER IRONS (10 999 SEK | 10 999 NOK | 7 999 DKK | 1 099 EUR) kombinerar en helt ihålig konstruktion med en form som liknar en klassisk muscle back, nu i samma kopparton som Rickie Fowlers klubbor. Den ihåliga konstruktionen har fyllts med ett fast skum för att ge en skön känsla och finjusterat ljud. En tungstenstav i sulan gör klubban mer förlåtande samtidigt som bollen får en högre utgångsvinkel för längre slag. KING Forged TEC Copper finns i 3-GW (ett set innehåller 5–PW), i RH och LH, med KBS $ -Taper Lite stålskaft och Lamkin Crossline Connect-grepp. Det här är klubbor för spelare som söker extra längd och förlåtande egenskaper.

Alla tre klubborna kommer att finnas tillgängliga från och med den 12 mars,

Comments


bottom of page