top of page

Vägra vinter med Ping Winter Essentials

Låt inte vintern hindra dig från golfen! Spela, träna och häng i – det vänder snart och innan dess har Ping allt du behöver för att hålla igång golfen.


Jag är (ö)känd för att spela året om och det viktiga är som alltid att man klär sig efter väder. Det finns massor av olika grejer man kan behöva när det blir kallt och fuktigt, och för egen del har jag i år skaffat mig en ny jacka, Ping Norse S5.


Det här är en mjuk och skön jacka som är följsam och bra när jag svingar. Trots mycket bra vaddering är den lätt och mjuk, och utan tvekan varm nog även för de mest bistra dagar på rangen och golfbanan.


Jag valde den klarblåa jackan på bilden och den passar som synes bra även på lite äldre gentlemen med pondus och inte bara på Pings modeller. Den finns även i marinblått. Drygt 3000 får sägas vara ett rimligt pris på en sån här pjäs.


Utöver jackor har Ping också en uppsjö andra kläder och tillbehör för kallt och fuktigt väder. Om din shop inte säljer dem (eller har slagit igen för säsongen) kan du hitta allt online på Pings hemsida. Ping bjuder på frakten om du handlar för mer än 1000 kronor.

0 kommentarer

Liknande inlägg

Visa alla

Commenti


bottom of page