top of page

Vice och Adidas släpper cool Stan Smith-sneaker


Vice Golf gör återigen gemensam sak med Adidas och lanserar riktigt coola Stan Smith x Vice Golf i en limited edition som lär gå åt som smör i solsken när den släpps 25/3.


Tennisliraren Stan Smith har fått ge namn åt en ikonförklarad sneakerdesign. Nu gör Vice Golf, som också satsar på en cool stil i allt de gör, återigen en colab med Adidas och lanserar Stan Smith x Vice Golf.


Sneakern har den klassiska Stan Smith-profilen och även Stan Smith på plösen – iförd en av Vice Golfs kepsar. Den finns i tre Vice Golf-färger och har flera fräcka designfinesser, som Adidas klassiska tre streck och Vice Golfs motto ”embrace your vice”.


Ovandelen är tillverkad i återvunnet material och är vattentätt. Förstärkningar i sidorna ger bod stabilitet medan den klassiska Adiwear-sulan ger utmärkt fotfäste.


Stan Smith x Vice Golf kommer att säljas på vicegolf.com, adidas.com, via adidas-appen och i vissa butiker. Om du har 110 euro och är snabb när skon släpps den 25 mars kan du köpa ett par och stila rejält på golfbanan. Och på stan.
0 kommentarer

Liknande inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page