top of page

Wilsons legendariska Dynapower-namn är tillbaka i en komplett klubbfamilj

Inför 2023 släpper Wilson en komplett klubbfamilj med drivers, fairwayklubbor, hybrider och järnklubbor. Med högteknologiska innovationer i klubbor som är bland de mest prisvärda på marknaden lär Wilson kunna göra bra ifrån sig i den knivskarpa konkurrensen på golfmarknaden.Dynapower-namnet lanserades av Wilson redan på 1950-talet och var den tidens yppersta högteknologiska innovation. Idag släpper man på förlåten och visar upp 2023 års Dynapower med drivers, fairwayklubbor, hybrider och järnklubbor.


“Dynapower changed the game of golf seven decades ago and it’s time for Wilson to do it again,” said Tim Clarke, President, Wilson Golf. “These powerful irons and adjustable drivers are built with our legendary history in mind as we continue to innovate and deliver top-of-the-line products that raise the confidence of golfers at all skill levels. Our technology is second-to-none and we’re extremely proud of this new line of Dynapower products.”

Dagens Dynapower-järnklubbor handlar om samma sak som dåtidens – att leverera mer kraft in i bollen för mer längd. Med hjälp av AI-modellering har Wilson analyserat tusentals alternativ för att ta fram en träffyta med variabel tjocklek som ger mer fart över en större del av ytan.Dynapower-järnklubborna är också konstruerade med ett stort motstånd mot vridning, vilket ger hög stabilitet och förlåtande egenskaper vid orena träffar medan låg tyngdpunkt ger hög utgångsvinkel och bättre stopp på greenerna.


Designen har ett tilltalande formspråk med behaglig topplinje och optimal offset som ger en kraftfull och balanserad look intill bollen.


Dynapower J5–PW med stålskaft kostar 7495 kronor och mycket rimliga 8495 med grafitskaft.


Till järnklubborna i Dynapower-serien finns också två olika högpresterande drivers, Carbon och Titanium, båda med tusentals custom fitting-alternativ. Här finns så klart också fairwayklubbor och hybrider samt så klart damspecifika varianter.Dynapower Carbon är en lite tourigare och lågspinnande driver med neutral bollflykt och justeringsmöjligheter. Här finns kolfiberpaneler såväl på toppen som i sulan, vilket ger den lågspinnande och penetrerande bollbana som bättre spelare vill ha för att få maximal kontroll och maximal längd.PKR2-träffytan med dynamisk tjocklek är optimerad över en större del av träffytan för att ge högre bollhastighet och mer längd. Den smarta adaptern har sex inställningar som gör det snabbt att justera loft och spinn.


Dynapower Carbon kostar 4995 kronor, vilket är en bra bit under vad de stora drakarna tar för sina drivers och det gör den väl värd en titt om du ska byta driver.Dynapower Titanium är en mer lättspelad driver med mer förlåtande egenskaper och neutral bollbana eller draw-tendens. 16 gram bakviktning bidrar till stort motstånd mot vridning och placerar tyngdpunkten lågt och långt bak för en förlåtande bollflykt med medelhög eller hög utgångsvinkel.


Även här finns PKR2-träffytan med sin dynamiska tjocklek samt den smarta adaptern för justering av loft och spinn.


Dynapower Titanium är ännu billigare än sitt tourigare syskon, med ett pris på bara 4299 kronor bör det här kunna bli en storsäljare för Wilson.Till detta finns även fairwayklubbor för 2795 kronor och hybrider för 2295 kronor. Även dessa är försedda med högteknologiska finesser som hjälper dig att spela bättre golf.


Hela Dynapower-serien kan förbeställas från 22 februari och finns i välsorterade shoppar från och med 1 mars.


Du hittar mer information om Wilson Golfs produkter på www.wilson.com
0 kommentarer

Liknande inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page