top of page

Alex Norén signar med Macade

Uppdaterat: 9 feb. 2023

Alex Norén är en av Sveriges bästa aktiva herrgolfare och kommer nu att spela i kläder från Macade Golf, ett varumärke som är bland de snabbaste växande på touren.

Alex Norén har varit en av Sveriges bättre herrgolfare ganska länge nu och är rankad topp 50 i världen.

Som kontrast är svenska Macade Golf ett ungt varumärke som precis börjar synas på tourerna, och företaget är väldigt stolta över att ha signat en så högprofilerad golfspelare.


”Som svensk kändes det som en perfekt match att signa med ett svenskt varumärke. Stilarna är trendriktiga och supercoola medan funktionsmaterialen ger mig rörelsefrihet i svingen. Jag har många bra år som golfare kvar framför mig, och jag ser fram emot kommande möjligheter”, säger Alex Noren.


Macade är glad att synas med Alex Norén, som utöver sitt glada humör har många års erfarenhet och en träningsvilja som nästan saknar motstycke.


”Det är lustigt hur en liten idé växt fram till något så här stort. Jag började med att bara göra grejer åt vänner och att nu se dem på ännu en av världens 50 bästa golfspelare är fantastiskt”, säger Erik Villadiego (grundare av Macade Golf)


Trots att Alex har flera segrar på Europatouren har han ännu inte vunnit någon tävling på PGA-touren. Med en stark avslutning för 2022 ligger Alex bra till för att äntligen bli en PGA-tourvinnare.


Under 2023 kommer Alex att spela på både PGA-touren och på DP World Tour, i alla fyra Majors och förhoppningsvis representera Europa i Ryder Cup. Macade och Alex kommer att aktivt samarbeta för att skapa content, ta fram en specialkollektion och göra varumärket mer känt globalt.


0 kommentarer

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page