top of page

Approach Z30, smart laserkikare från Garmin

Nya laserkikaren Approach Z30 från Garmin har en innovativ funktion för överföring av mått till andra Garmin-enheter samt en ”laserbåge” som visar flaggan och allt som är i spel kring den.

Garmin lanserar idag laserkikaren Approach Z30, som är det senaste tillskottet till Garmin ekosystem inom golf som hjälper dig som golfspelare att se banan på ett helt nytt sätt. Denna innovativa enhet mäter exakta avstånd och har den nya funktionen Range Relay, som för över uppmätta avstånd till din kompatibla Garmin smartwatch eller appen Garmin Golf. Då målet har låsts av Approach Z30 visas det uppmätta avståndet och en laserbåge på din hopparade Garmin-enhet. På så vis får du en visuell indikation av flaggans placering och allt som är i spel runt den.

 

Approach Z30 är framtagen för att ge dig en ökad medvetenhet ute på banan och ger dig snabbt exakta avstånd på upp till 366 meter. Du ser snabbt avståndet till flaggan från upp till 366 meter bort med 6 gånger förstoring och få vibrationer när den har låst på flaggan.

Golfare kommer att älska Approach Z30 som sömlöst kan integreras med många andra produkter i Garmins ekosystem. Du behöver aldrig gissa vilket avstånd det är till flaggan, Z30 ger dig snabba och exakta mätningar som visas på din kompatibla smartwatch eller smartphone. Den fungerar också utmärkt som en fristående enhet som ökar både noggrannhet och fart, vilket gör den till ett ovärderligt tillskott för många golfare.  –Dan Bartel, global försäljningschef på Garmin

Spela bättre golf

Oavsett på vilken nivå du spelar golf kommer de innovativa funktioner som finns i Approach Z30 hjälpa dig att se mer exakta avstånd och känna dig trygg med att du väljer rätt klubba.

  • Essentiell information: Se avstånd från flaggan till fram- och bakkant av greenen för att få hjälp med hur du ska slå ett slag.

  • PlaysLike-avstånd: Se hur långt varje slag verkligen är med avstånd som justerats för höjdförändringar. För ännu bättre noggrannhet kan du också para ihop med en kompatibel enhet som ger PlaysLike-avstånd där även luftdensitet tas med i beräkningen.

  • Garmins ekosystem inom golf: Få mesta möjliga ut av funktionen Range Relay genom att para ihop din Approach Z30 med appen Garmin Golf eller populära smartwatches som Approach S70, Approach S62, Approach S42, fēnix 7-serien, epix (Gen 2)-serien, MARQ (Gen 2) Collection och fler.

  • Turneringsläge: En extern indikatorlampa visar dina medtävlande att enheten enbart visar tillåtna data vid tävling.

  • Magnetiskt fäste: Fäst enkelt din laserkikare på din golfvagn med det inkluderade fästet. En väska med karbinhake ingår också så att du kan fästa enheten på din golfbag.

  • Hitta min Garmin: Om du skulle glömma eller tappa din Approach Z30 finns en funktion i Garmin Golf-appen som visar dess senast kända position.
Approach Z30 är vattentålig enligt vattenklassningen IPX7 och framtagen för att tåla alla väder, både ihållande regn, vind och starkt solljus. Laserkikaren har också ett utbytbart batteri med exceptionellt bra batteritid, vilket gör att du kan spela golf med den i upp till ett år.

 


Bli medlem i Garmin Golf

Appen Garmin Golf erbjuder inte enbart premiumfunktioner i Approach Z30, med ett Garmin Golf-medlemskap (99 kronor/månad eller 999 kronor/år) får du också tillgång till greenens konturdata och kan på så vis se lutningsriktningen på greenen på utvalda banor direkt i din telefon eller Garmin-enhet. Genom att använda lutningsinformationen kan du räkna ut hur mycket bollen kommer att rulla efter att ha landat, veta vilken sida av flaggan som är bättre att putta från och ha koll på bästa platsen att missa för att undvika de värsta scenarierna.

 

Laserkikaren Approach Z30 finns i butik nu och kostar 5349 kronor.

 

Läs mer på Garmin.se

0 kommentarer

Comments


bottom of page