top of page

Betting inom golf: Tre tävlingar som du inte bör missa

Uppdaterat: 22 sep. 2022Golf är en utav de största sporterna i Sverige och har sett en betydande tillväxt de senaste åren. Enligt det Svenska Golfförbundet finns det 522 540 golfare i Sverige idag, varav 384 911 män och 137 629 kvinnor.


Med tanke på det ökade intresset för golf och dess turneringar, så har intresset för vadslagning inom dessa tävlingar också ökat. Något vi ser på jämförelsesajter som SveaCasino.se - som samlar merparten av svenska spelbolag - och deras större fokus på vadslagning. I den här artikeln går vi igenom tre tävlingar nästa år som du absolut inte bör missa.


US Open i Golf - En av de mest prestigefyllda golf turneringarna US Open är ett av de största och mest prestigefyllda golf turneringarna i världen. Tävlingen hålls årligen i USA och spelas på en noga utvald klubb i USA i mitten av juni varje år.

Det senaste evenemanget ägde rum på golfbanan på The Country Club, Brookline, Massachusetts under 16-19 juni 2022 - och vinnaren var Matt Fitzpatrick som tog hem hela 12,5 miljoner dollar i prispengar. Nästa turnering kommer att hållas 15-18 juli 2023 på Los Angeles Country Club.


PGA Championship - En fartfylld tävling på amerikanska östkusten PGA Championship är en golfturnering som oftast spelas på den amerikanska östkusten. Den hålls varje år och vanligtvis i augusti. Men har sedermera flyttats till maj månad.

Detta anses vara en av de mest prestigefyllda turneringarna på PGA Tour. Den senaste tävlingen spelades 19-22 maj 2022 på Southern Hills Country Club i Tulsa, Oklahoma. Vinnare blev Justin Thomas, som även han upprepade bedriften från 2017, och han kammade in hela 12,0 miljarder dollar i vinst.

Nästa turnering kommer att hållas mellan dem 18-21 maj 2023 på Oak Hill East Course och prislappen för denna turnering har ökat till 15,0 miljarder dollar.


Scandinavian Mixed (tidigare Scandinavian Masters) Scandinavian Mixed (tidigare Scandinavian Masters) är en unik tävling inom proffsgolfen, där 78 män och 78 kvinnor tävlar mot varandra. Tävlingen spelas i Sverige och på olika banor. Under den senaste tiden har tävlingen spelats på välkända Bro Hof och utanför Malmö på PGA National. Det här är definitivt en tävling du inte bör missa om du önskar satsa på svenska golftävlingar.


Tips för att hitta spelsajt för golf betting Det finns en hel del spelbolag som erbjuder vadslagning på golftävlingar. Detta kan göra det svårt att välja mellan de olika konkurrenterna på marknaden.


De tre viktigaste faktorerna som du bör överväga när du väljer ett spelbolag inkluderar: Vilket land spelbolaget har sin spellicens, bonuserbjudanden och vilka tävlingar du kan betta på.

  1. Spelbolagets spellicens är viktig. Först och främst är det viktigt att kontrollera att spelbolaget har en spellicens. Spellicensen är ett dokument som bevisar att företaget har erhållit alla nödvändiga tillstånd för att erbjuda spel i en specifik jurisdiktion. Utan licensen kan företaget inte verka lagligt. Därefter bör du fundera över i vilket land spelbolaget har sin spellicens. I Sverige har vi en spellag som innebär att alla företag som vill erbjuda spel för pengar i Sverige måste ansöka om svensk spellicens i vårt land.

  2. Bonus erbjudandet kan variera mellan konkurrenter Det kan löna sig ordentligt att jämföra bonusarna mellan konkurrenter. Vissa utav dem är mer generösa med sina erbjudanden än andra. Jämför alltid spelbolagens bonusar med varandra. Men tänk också på deras villkor, som omsättningskravet (det vill säga hur många gånger du måste omsätta bonusen) och om det finns några begränsningar för vilka spel du kan använda bonusen på.

  3. Undersök deras tävlingsutbud Även om spelbolaget erbjuder vadslagning inom golf kan konkurrensen du spelar på variera mellan spelbolagen. Du kan vanligtvis hitta vilka tävlingar du kan spela på genom att titta under kategorin "Golf". Men om du önskar satsa på en mer specifik och nischad tävling kan det vara en bra idé att kontakta kundtjänst.

0 kommentarer

Comentarios


bottom of page