top of page

Bionic Relief är handskar som skyddar – på riktigt!


Bionic Relief är golfhandskar med patenterad teknik som nästan är för bra. De skyddar dina händer, håller länge och gör att du inte behöver hålla lika hårt, perfekt för alla med svagare händer eller reumatisk värk.


Golfhandskar är en ofta förbisedd del av utrustningen, men alla som provat att svinga utan handske nån gång vet att det kan vara en hel del friktion mellan greppet och handen – och håller du för hårt i greppet blir både svingen och händerna lidande.


Eftersom jag själv nyligen fått diagnosen RA och vet att jag ofta får ont i händerna när jag spelar mycket och håller för hårt i klubban blev jag intresserad när det kom ett mail om Bionic Relief. Det här är en golfhandske utvecklad av en handspecialist i USA, och en av tre Bionic-modeller. En av dem är så bra att den till och med förbjudits av USGA eftersom den bedömts ge *för mycket* hjälp.


Bionic Relief är dock tillåten och det ska bli mycket intressant att prova när jag lyckas lägga vantarna på några stycken.


Enligt tillverkaren ska de vara både tunna och bekväma utöver att ge den utlovade hjälpen. De ska också vara slitstarka, vilket verkar troligt eftersom kvaliteten borgas av tillverkaren, baseball-giganten Louisville Slugger i USA.


Fem fördelar med Bionic-handskar (enligt dem själva):

  • Bättre grepp och kontroll

  • Mindre trötthet i händerna efter rundan

  • Inga blåsor eller valkar

  • Enastående fukthantering

  • Bättre golf

Det är lite oklart var man kan köpa Bionic-golfhandskarna, men i nödfall finns de på distributörens hemsida: rooiboksports.com0 kommentarer

Liknande inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page