top of page

Ecco Golf presenterar elegant och modern AW2023-kollektion

Ecco Golfs uppdaterade höst/vinter-kollektion 2023 flyttar fram gränserna för komfort, stil och innovation. Här finns både en imponerande samling nya färgkombinationer för de senaste modellerna samt en helt ny skomodell: Ecco Biom Tour.Ecco Golfs uppdaterade höst/vinter-kollektion 2023 flyttar fram gränserna för komfort, stil och innovation. Här finns både en imponerande samling nya färgkombinationer för de senaste modellerna samt en helt ny skomodell: Ecco Biom Tour.


Ecco Biom Tour är ett iögonfallande tillskott i sortimentet och har Ecco Golfs banbrytande Biom Natural Motion-teknik och en Ecco-sula med mjukspikar i en fräsch modell för höst- och vintersäsongen.


Pivix-mjukspikarna på Ecco Biom Tour kombineras med fler spår på yttersulan, vilket säkerställer ett utmärkt grepp och hög stabilitet i svingen medan det vattentäta membranet håller fötterna torra och sköna även när det regnar. Den mjuka och ultralätta Phorene-mellansulan ger också spring i steget och energiåterföring.


Biom Tours tekniska egenskaper utökas med Ecco Fluidform Direct Comfort Technology som säkerställer en perfekt balans mellan dämpning och energiåterföring, vilket ger en integrerad, flexibel och hållbar vidhäftning utan de kompromisser som annars är vanliga vid sydd eller limmad montering.


Den nya modellen har en exceptionellt slitstark TPU-yttersula samt en urtagbar och tvättbar Ortholite-innersula som ger långvarig dämpning.


I Ecco Golfs höst- och vinterkollektion 2023 har Ecco Biom C4-serien utökats med en damsko med Boa samt tre eleganta nya färgkombinationer: White, Gravel och Shale. I herrarnas Biom C4-kollektion finns nu sex olika färgkombinationer, med det nya alternativet White.


I Ecco Biom H4-serien – ännu en modell i varumärkets världsberömda fenomen med hybridprestanda – har en ny färg lagts till för både damer och herrar. Helt nytt för säsongen är Gravel i damkollektionen och Erik van Rooyens Signature Edition-modell för herrar.


Utöver det har Ecco S-Three fått en uppfräschning inför hösten/vintern 2023. Den populära hybridskon fick en omfattande omdesign inför 2023 och finns nu i sex moderna färgkombinationer för herrar och fem eleganta stilar för damer. För hösten/vintern 2023 kommer S-Three att finnas i följande nya färgkombinationer: White för herrar samt Limestone och Night Sky för damer.


Några av de tourspelare som spelar i Ecco Golfs skor runt om i världen är Henrik Stenson, Thomas Bjørn, Erik van Rooyen, Doc Redman, Lydia Ko, Nanna Koerstz Madsen, Freddy Schott, Esther Henseleit, Niklas Nørgard Møller och Caroline Masson samt många andra. Mer information om Ecco Golf finns på golf.ecco.com.

0 kommentarer

Liknande inlägg

Visa alla

留言


bottom of page