top of page

Ecco Golf släpper sin vår/sommar-kollektion för 2023

Ecco Golfs vår/sommar-kollektion för 2023 handlar som alltid om innovation och komfort i kombination med design och stil. Här finns fyra modeller, bland annat de uppgraderade Biom H4 och S-Three, helt nya Biom C4 för damer och den helt nya skomodellen Ecco Golf Classic Hybrid.Vi är många som går i Eccos skor både till vardags och på golfbanan. År efter år kommer det danska företaget med golfskor som inte bara är sköna att gå i och snygga att se på – de har också massor av innovativa tekniska egenskaper som gör dem vattentäta, slittåliga och utmärkta som plattformar för golfsvingen.


Information om de olika modellerna finns i pressmaterialet från Ecco nedan och du hittar dem som alltid i välsorterade golfshoppar och onlinebutiker. Läs mer på golf.ecco.com


S-Three med ny look för vår/sommar-säsongen 2023

Den enormt framgångsrika skon har genomgått en transformation till vår/sommar-kollektionen 2023 med en innovativ ny konstruktion. Häri ingår en uppdaterad ovandel som ger premiumkomfort i en elegant estetik. S-THREE har nu också en uppdaterad plös som är tunnare, lättare och bättre anpassad till foten.


S-THREE kommer att vara tillgänglig i en uppsjö olika alternativ för vår/sommar-kollektionen 2023, med totalt 13 olika färger i herr- och damkollektionerna. Dessutom kommer både herr- och damkollektionen att ha alternativ med BOA Fit-snörning, vilket ger perfekt passform och friktionsfri justering med bara några varv på en ratt.


Det senaste genombrottet i direktinjiceringsteknik, ZONAL FLUIDFORM TECHNOLOGY, skapar en gjuten mellansula med tre distinkta mjukhetszoner som säkerställer rätt balans mellan dämpning och stabilitet exakt där du behöver det.


Hälen i mellansulan är medelmjuk, vilket säkerställer en optimal dämpning och komfort medan mittendelen av mellansulan är fastare för att ge enastående sidostabilitet genom hela svingen. Den främre delen av mellansulan är mjukast, vilket ger exceptionell gångkomfort.


ZONAL FLUIDFORM är en banbrytande teknik för såväl ECCO GOLF som hela skobranschen. Med den avancerade flerdelsinjiceringsprocessen har mellansulan på alla S-THREE-skor exklusiva egenskaper och unika färgövergångar mellan de olika delarna. Det gör att varje par skor har en distinkt look, vilket är perfekt för golfspelare som gillar en individuell stil.


Skons ovandel är tillverkad i ett tjockare ECCO SOFT-prestandaskinn, tillverkat i ECCOs egna garverier. Detta förstärks med 100 procent vattentät och ventilerande GORE-TEX-teknik som håller fötterna torra och sköna i alla väder.


Kragen och hälkappan har försetts med ett dubbelt neoprenlager som ger ytterligare dämpning och komfort genom hela svingen. I mellansulan har S-THREE X-TENSA Invisible Technology, vilket är en intern förstärkning som kopplar mellansulan till skons snörningsdel – vilket ger extra stabilitet runt mellanfoten.


Den prisbelönta E-DTS-yttersulan (ECCO DYNAMIC TRACTION SYSTEM) har över 100 greppribbor och 800 greppvinklar, vilket ger ett utmärkt fotfäste i alla förhållanden.


S-THREE för herrar är tillgänglig i Black/Concrete, White/Black/Air, Retro Blue/White/Marine, Concrete/Retro Blue, White/Blue Depths/Bright White, Marine/Morillo och White/Carribean/Concrete. Damkollektionen består av White/Dusty Blue/Air, Delicacy/Blush, Marine/Hibiscus/Night Sky, Straw/White/Bright White, Dusty Blue/Air och White/Delicacy.Biom H4-kollektionen i sex nya färger

I vår/sommar-kollektionen 2023 erbjuds BIOM H4 i nya färger, och den banbrytande leverantören har också konstruerat om skon till den nya säsongen.Skon har en omarbetad ovandel, främst runt tån, vilket ger en mer elegant och smalare look, medan plösen fått en helt ny konstruktion med mer ergonomisk form som passar bättre på foten och ger större komfort.


Det finns sex helt nya färger för herrar i vår/sommar-kollektionen 2023, Black, Concrete och White/Air med vanlig snörning samt White/Retro Blue, White/Frosty Gravel och Magnet/Forest Green med BOA Performance Fit-systemet.


Den nya kollektionen har också sex eleganta färger för damer, Marine/Night Sky, White/Air och Delicacy/Shadow White med standardsnörning samt White/Concrete, Black/Magnet och Violet Ice/Delicacy med BOA Performance Fit-design.


BIOM H4 har fortsatt BIOM 2.0-lästen med en modern och uppdaterad look och känsla i kombination med BIOM NATURAL MOTION-teknik som gör att foten kan röra sig naturligt, närmare marken och fungera som en andra hud runt foten.


Baserat på högteknologisk rörelseteknik har banbrytande ECCO MTN GRIP-yttersulan tre zoner som ger den idealiska kombinationen av grepp, stabilitet och rotationsstöd medan ECCO FLUIDFORM Direct Comfort Technology säkerställer en optimal balans mellan dämpning och energiåterföring, vilket ger dynamisk komfort.


Skon är försedd med X-TENSA-teknik runt foten från yttersula till mellansula, vilket kopplar TPU-element på sidan av BIOM H4 till snörningssystemet och ger bättre sidostabilitet samt ytterligare bidrar till den moderna premiumdesignen.


Skons ovandel är tillverkad i slitstarkt och tunt ECCO-premiumskinn med högsta prestanda, tillverkade i ECCOs egna garverier, vilket ger ett naturligt skydd mot väder och vind. Detta förstärks med 100 procent vattentät och ventilerande GORE-TEX-teknik som håller fötterna torra och sköna i alla väder.


ECCO BIOM H4, herrstorlekar: 39–48


ECCO BIOM H4, damstorlekar: 36-42Ecco Golf introducerar Biom C4 för damer som en del av vår/sommar-kollektionen 2023

Inför 2023 lanseras en damversion av den senaste utvecklingen i den banbrytande BIOM-serien, ECCO BIOM C4.Modellen erbjuder enastående ventilering i 360 grader, vilket ger spelaren svalka och komfort under hela rundan. Skons innovativa komfort bygger på en finjusterad balans mellan dämpning, energiåterföring, vattentäthet och ventilering.


För vår/sommar-kollektionen 2023 kommer ECCO BIOM C4 att vara tillgänglig både med BOA och vanlig snörning för herrar samt med vanlig snörning för damer. Herrkollektionen har en ny färg, Magnet, medan damkollektionen har fyra helt nya stilar: White, Marine, Delicacy och Straw.

Dessutom används ECCO GOLFs mest avancerade tekniska innovationer i den senaste iterationen av BIOM-storyn. En uppdaterad BIOM-läst ger optimalt stöd och oöverträffad kontroll medan TPU-komponenterna på utsidan ger ytterligare stabilitet och ECCOs BIOM NATURAL MOTION-teknik gör att foten kan röra sig naturligt och närmare marken.

ECCO BIOM C4 har en GORE-TEX SURROUND-konstruktion som kombineras med en ECCO EXHAUST GRID som för frisk luft fram mot fotsulan. Den progressiva ECCO MTN GRIP-yttersulan har tre olika zoner för grepp, stabilitet och rotationsstöd.

Modellen har också ECCO FLUIDFORM Direct Comfort Technology, en "formförändringsprocess" där högspecialiserade, flytande material formas runt en anatomisk läst med stötdämpning och energiåterföring samt ger en flexibel och hållbar sammansättning utan de kompromisser som annars är vanliga vid sydd eller limmad montering

ECCO BIOM C4 har en ovandel i ECCOs premiumskinn samt en superstretchig mesh som ger enastående komfort medan en lågprofilsula ger foten en naturlig position samt utmärkt kontakt med marken, vilket stöder rörelsen och ger såväl stabilitet som kontroll.Tidlös elegans och innovativ komfort i helt nya Ecco Golf Classic Hybrid

Helt nya Ecco Classic Hybrid är en tidlös klassiker med en modern twist.


Den nya modellen har den klassiska konturen från en ikonförklarad ECCO-modell och är försedd med företagets ultraframgångsrika "finsko"-läst som i årtionden varit en hörnsten för ECCOs skor.Den nya CLASSIC HYBRID har utseende och känsla i premiumklassen, med ovandel tillverkad i lyxigt och präglat ECCO-skinn, en mjuk skinnfodring och en skinnklädd OrthoLite-innersula.


CLASSIC HYBRID har vattenavstötande HYDROMAX-teknik och en söm tillverkad i 52 procent återvunna läderfibrer. CLASSIC HYBRID är byggd på det prisbelönta, ursprungliga E-DTS TWIST-systemet som ger fotfäste och komfort i alla förhållanden genom utökade och roterade stödribbor som ger bättre slitstyrka och grepp i flera riktningar.


Skons innovativa komfortegenskaper utökas med ECCO FLUIDFORM Direct Comfort Technology som säkerställer en perfekt balans mellan dämpning och energiåterföring, vilket ger en integrerad och hållbar vidhäftning utan de kompromisser som annars är vanliga vid konventionell sydd eller limmad montering. Trots skons traditionella look ger CLASSIC HYBRID därför en lättviktskänsla med utmärkt flexibilitet.

0 kommentarer

Comments


bottom of page