top of page

Ecco Golfs nya LT1 är en banbrytande golfsko med revolutionerande LYTR-teknik

Från danska Ecco Golf kommer ännu en nydanande innovation i golfskobranschen: Ecco Golf LT1. Det här en golfsko som höjer ribban när det gäller lättviktskonstruktion och komfort samt ger en helt ny upplevelse med introduktionen av Eccos banbrytande LYTR-teknik.

 

Grunden för LT1-skon är Eccos senaste tekniska utveckling: LYTR. Detta är en revolutionerande teknik som kombinerar Eccos beprövade och välkända Fluidform-teknik med helt ny LYTR Foam, ett avancerat material som utvecklats för att ge enastående dämpning och energiåterföring. LYTR Foam är sömlöst integrerat i sulan med Fluidform-tekniken och i kombination med Eccos ultramjuka Phorene-material i mellansulan får spelaren en flexibel sko där det känns som att gå på moln.

 


LYTR är en banbrytande innovation för golfskor och Ecco Golf har tagit sig an mekaniken för både gång och sving på ett helt nytt sätt. LT1 handlar inte bara om komfort långt utöver det vanliga. Ecco har också integrerat ett antal av sina andra avancerade prestandaegenskaper i skon, bland annat en yttersula med E-DTS NET-utformning, en evolution av hyllade DTS (Dynamic Traction System). Det här säkerställer en exceptionell slitstyrka och ger spelaren oöverträffat grepp och fotfäste i flera riktningar, vilket ger en överlägsen prestanda på golfbanan.

 

Ecco Golf LT1 har en sportig och modern look där yttersulan ger skon en modern, visuell twist. Hålfotsstödet garanterar stabilitet och förhindrar vridning samt syns genom sulan och ger designen en färgstark accent.

 


Den helt nya modellen är också tillgänglig både med vanliga snören och BOA för både herrar och damer samt har ett vattentätt membran som håller foten torr och skön när det är fuktigt.


Ecco Golf LT1 är en revolutionerande nyhet på alla sätt. Vi har utnyttjat den senaste tekniken och skapat en golfsko som erbjuder spelare en makalös upplevelse. Den är ett bevis på vårt engagemang för att leverera innovativa produkter med toppenkvalitet till golfspelare i hela världen. – Timo Vollrath, Marknadschef på Ecco Golf


Som synes i videoklippet är Henrik Stenson en av de tourspelare som spelar i Ecco Golfs skor. Några av de andra är före detta Ryder Cup-kaptenen Thomas Bjørn, Erik van Rooyen och Doc Redman. På damsidan hittar vi Lydia Ko, Nanna Koerstz Madsen, Caroline Masson, med flera.

 

Läs mer om Ecco Golf och nya LT1 på golf.ecco.com


0 kommentarer

Liknande inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page