top of page

Garmin släpper ny smartwatch för golf – Approach S70


GPS-klockor har kommit långt sedan de första, enkla modellerna med bara lite siffror på en otydlig display. Garmins nya Approach S70 har en ljusstark Amoled-pekskärm och massor av funktioner utöver att bara visa avståndet till centrum på green.


Läs hela pressmeddelandet nedan och kolla mer på garmin.se


Spela bättre golf med Garmins nya premium smartwatch för golf - Approach S70

Garmin lanserar idag Approach® S70, deras senaste och mest avancerade smartwatch för golf hittills. Den finns tillgänglig i två olika storlekar och är fullspäckad med verktyg och funktioner som hjälper dig att ta ditt golfspel till nästa nivå. Den har en ljusstark AMOLED-pekskärm där du enkelt kan läsa av all information även i starkt solljus. Denna smartwatch för golf har 43 000 förinlästa golfbanor runt om i världen och avancerade funktioner för att hjälpa dig att bli en bättre golfspelare.


Oavsett vilken nivå du ligger på så kommer Approach S70 att hjälpa dig att prestera ännu bättre. Den förbättrade virtuella caddien visar data om slagfördelning och föreslår en strategi baserad på en mängd olika faktorer, inklusive historisk svingdata, höjd, vindhastighet, vindriktning och mer1. I Approach S70-serien är också funktionen PlaysLike Distance förbättrad med en helt ny, inbyggd barometer som tar hänsyn till vind, temperatur och lufttryck.


Med Approach S70-seriens förlängda batteritid kan du spela fler rundor utan att behöva ladda. Approach S70 kan hålla en laddning i upp till 16 dagar i smartwatch-läge och upp till 20 timmar när GPS används.


“Approach S70-serien är framtagen för dig som vill ha alla de verktyg och funktioner som finns tillgängliga för att förbättra ditt spel på banan – samt få hälsoövervakning, aktivitetsspårning och uppkopplade funktioner för ditt liv utanför banan. I serien finns två storlekar att välja mellan, vilket gör det möjligt för dig att välja den klocka som passar dig bäst utan att kompromissa med funktionaliteten.” –Dan Bartel, global försäljningschef på Garmin

Förbättra ditt golfspel

Funktionerna i Approach S70-serien passar alla åldrar och nivåer:

  • Förbättrade CourseView-kartor: 43 000 förinlästa, färgstarka CourseView-kartor av golfbanor runtom i världen. De förbättrade kartorna visar dig mer detaljer i och runt banan beroende på vegetationen och du kan enkelt zooma in för att se detaljer och avstånd till ditt mål.

  • Förbättrad Virtuell Caddie: visa data om slagfördelning och få mer exakta klubbförslag baserat på olika faktorer, inklusive historiska svängdata, höjd, vind och mer.

  • Förbättrade PlaysLike-avstånd: se en analytisk uppskattning av hur ett slag kommer att gå baserat på en uppförs- eller nedförsbacke, vind, temperatur och lufttryck.

  • Green Contour2: planera det bästa tillslaget och putten genom att se greenens sluttning och riktning på utvalda banor när den är ansluten till ett aktivt medlemskap i Garmin Golf™.

  • Funktionen AutoShot: para ihop med klubbsensorerna Approach CT10 för att automatiskt spåra ditt spel, bland annat upptäcka puttar och chipslag.

  • Håll koll på din score: Följ rundan hål för hål och se sedan all din statistik samt handicap-beräkning i Garmin Golf-appen.


Innovativa funktioner för förbättrad prestation

Med nya Approach S70 på handleden kan du förbättra din övergripande hälsa med förinstallerade aktivitetsprofiler för styrketräning, HIIT, yoga, löpning och mer. Garmins utbud av funktioner för hälsoregistrering dygnet runt ger dig de insikter du behöver för att bättre förstå ditt allmänna välbefinnande, så att du inte bara slår bollen längre utan också kan få hjälp att förebygga skador. Tack vare pulsmätning på handleden, Heart Rate Variability-status, Body Battery™ energiövervakning, avancerad sömnregistrering och mer3, kan Approach S70-serien hjälpa dig att prestera på din bästa nivå både på och utanför banan.


Approach S70-serien kan också hjälpa dig att hålla dig i toppform med skräddarsydda träningsprogram från Garmin Coach. Ta del av över 1 600 individuella övningar via appen Garmin Connect™ och träna på det sätt som passar dig. Du kan också få en uppskattning av din metaboliska ålder och jämföra med din fysiska ålder.


Snygg och stilren – passar vid alla tillfällen

Golfklockan Approach S70 är framtagen för att kunna användas både på och utanför banan. Den har en snygg design, är lätt och i högkvalitativt material, inklusive en keramisk boett med ett reptåligt glas på en 1,2” eller 1.4” AMOLED-display. Den passar perfekt på alla handleder, oavsett storlek. Dessutom kommer du alltid känna dig stilfull med Approach S70 tack vare dess accentfärgade ring mellan boetten och klockan som drar uppmärksamheten till sig.


Uppkopplade funktioner som är enkla att använda

Approach S70 är en smartklocka för golf men förutom att ge dig verktyg som får dig att lyckas på banan levererar den också många funktioner som är användbara utanför banan:

  • Smartaviseringar: Ta emot sms och aviseringar om uppdateringar på sociala medier, mail och ännu mer då din smartklocka är hopparad med en kompatibel smartphone.

  • Garmin Pay™: Betala för lunchen eller drickan i klubbhuset eller var som helst där Garmin Pay och dess kontaktlösa betalningslösning accepteras. Se deltagande leverantörer på Garmin.se.

  • Musik: Då din smartwatch är hopparad med trådlösa hörlurar kan du lyssna på musik eller poddar direkt från handleden4 efter nedladdning från Spotify, Amazon Music eller Deezer.

  • Connect IQ™: Hämta olika urtavlor och ta del av andra tredjepartsappar då den är hopparad med en kompatibel smartphone.


Approach S70 finns tillgänglig nu och har ett rekommenderat cirkapris som börjar på 8 239 kr. Besök Garmin.se för mer information.


1 Då enheten är hopparad med en kompatibel smartphone.

2 Ett aktivt medlemskap i Garmin Golf krävs.

3 Detta är inte en medicinsk enhet och den är inte avsedd att diagnostisera eller mäta medicinska tillstånd; se Garmin.com/ataccuracy.

4 Ett premiumabonnemang hos en tredje parts musikleverantör krävs.

0 kommentarer
bottom of page