top of page

Ladda garderoben med nya Ping-kläder

Pings höst- och vinterkollektion är här. Som vanligt lär det vara kläder som är sköna, snygga och håller bra.


Jag har en hel del Ping-kläder. Förvisso har jag fått några av plaggen, men jag har köpt en hel del också - just eftersom de är så sköna och håller bra. Dessutom är de snygga, vilket ju inte är någon nackdel.


En nackdel kan vara att det inte är alla shoppar som har Ping-kläder inne, men det går utmärkt att handla online på Pings egen sida i nödfall.


Läs Pings pressreleaser nedan (först damkollektionen och sedan herrkollektionen):


PING har presenterat sin nya Höst/Vinter-kollektion för damer vilket är den största hittills. Efter ett framgångsrikt Solheim Cup 2021 där PING var officiell klädsponsor kombinerat med ökad efterfrågan har PING designat en kollektion med högkvalitativa kläder som kommer ge kvinnliga golfare större val- och matchningsmöjligheter med sin klädsel på golfbanan.

Två starka paletter skapar tillsammans Höstens/Vinterns nya klädkollektion: ”Mineral Print” är inspirerad av naturen och har stilrena mönster. Monochrome-tonen gör att detta monster ger mångsidighet och ”Mineral Print”-paletten ger en elegant look när det matchas tillsammans med svart och vitt.

Den andra paletten, “Abstract Camo”, har ett mönster som även den är inspirerad av naturen och i synnerhet vintergolf. Mönstren i den här paletten är oregelbundna och råa vilket representerar naturens mönster och texturer. Den här Höst/Vinter-paletten fokuserar mycket på monster och kontrastfärger med skarpa och märkbara nyanser vilket ger dam-kollektionen ett stort lyft. När alla nyanser kombineras och matchas med mörkblått får man en modern look.

Den nya AW22-kollektionen för damer är bred och mer komplett än tidigare och den innehåller även två nya regnjackor. Jayda är utrustad med SensorDry® och är en högpresterande, fullt vattentät jacka med övriga detaljer så som: fodrad insida, inre muddar, justerbar krage, tvåfärgad framsida och en ventilerad rygg för ökad komfort. Den andra jackan, Freda, är tillgänglig I tre färger och är en lättviktsjacka med hög komfort och spelbarhet i åtanke. Tillsammans med vår nya SensorDry® Bucket Hat får du en ett komplett skydd mot regnet.

Oslo PrimaLoft® III-jackan är ett av huvudplaggen i den nya kollektionen som med en kombination av SensorWarm® och PrimaLoft® skapar en fullt fodrad jacka med en smickrande siluett. PrimaLoft® Thermoplume™-lagret på jackans framsida är ett vattenresistent fiber som ger ökad komfort. PrimaLoft® Silver Active fodringen på ärmarna och ryggen ser till att du håller värmen under höstens och vinterns lite kyligare golfrundor.

Pip-jackan är också en av nyheterna i den nya kollektionen och kommer med två olika mönster. Hybrid-jackan är designad för mångsidighet, komfort och värme. Tack vare en fleece-fodring och den mjuka Sorona® Aura-teknologin på både fram- och baksida håller du dig varm under hela rundan. Detta SensorWarm®-plagg exemplifierar PINGs strävan om att alltid pusha gränserna med nya designer och teknologier. Den uppdaterade, vändbara västen Cece kommer i två olika färger och är även den fodrad med Sorona® Aura vilket är ett lättviktsmaterial med ventilerande egenskaper, detta material är även delvis plantbaserat.

Kaitlyn är en ny teknologisk vinterbyxa i AW22-kollektionen. Den är framtagen för oslagbar komfort, även i vinterförhållanden. Den mjuka och behagliga känslan av den fodrade insidan kommer säkerställa att du håller dig varm på banan. Byxan har en klassisk rak passform och kommer I tre olika färger som kompletterar hela AW22-kollektionen. Med en vändbar nackvärmare i två olika mönster, såväl som med färg-koordinerade huvudbonader kommer kvinnliga golfare kunna känna sig ännu stiligare än tidigare på golfbanan i höst och vinter.


PING presenterar idag sin mest teknologiskt avancerade klädkollektion hittills. Höst/Vinter 22-kollektionen innehåller nya teknologier som kompletterar de stilrena och skarpa utseendena som är framtagna för att du ska kunna både se bra ut, och spela bra. Den nya kollektionen fortsätter att utforska nya moderna teknologier och blir den första klädkollektionen inom golf som använder det innovativa materialet Graphene.

Graphene är ett enkelt lager av kolfiberatomer som sätts samman i ett sexkantigt mönster och är det lättaste, starkaste och mest ledande materialet som hittills upptäckts. Det upptäcktes år 2004 av två forskare på Manchesters Universitet, Andre och Kostya, som även vann Nobelpriset i fysik för deras fantastiska arbete. I det nya SensorDry® 2.5 Graphene-regnstället och i den nya Elemental-pikén har PING inarbetat Graphene till insidan av materialet vilket ger ökad prestanda och skydd. Graphene hjälper att leda och bevara värme samt reglerar kroppens temperatur för ökad komfort under rundan. Ett perfekt tillägg till vintergolf-garderoben.

SensorDry®-plaggen bygger vidare på förra säsongens framgångar och SensorDry® 2.5 Graphene-regnstället leder vägen för den uppdaterade kollektionen. Detta nya regnställ erbjuder optimalt skydd mot regn och vatten samtidigt som det är ultra-lätt med flexibla stretch- och ventilerande egenskaper.

SensorDry® Pro-jackan kommer nu i fyra skarpa färgalternativ vilket ger dig en större valmöjlighet för att fullända vinter-looken. Med den nya SensorDry® Pro Half-Zip-jackan kommer ytterligare vidareutveckling. Jackan är tillgänglig i två olika designer. För att fullända utökningen av vår SensorDry®-kollektion så är SensorDry® Jacket nu tillgänglig i fem olika färger. Alla framtagna för optimalt skydd i blött väder. Kombinera ditt regnställ med en SensorDry® Bucket Hat eller keps för ett fulländat skydd från topp till tå.

Andra nyckelplagg i kollektionen kommer från vår Norse-serie som bygger vidare på tidigare framgångar och som nu innehåller Norse S4 Jacket, Norse S4 Zoned Jacket och Norse S4 vändbar väst. Varje plagg är framtaget för oslagbar värme och är fodrade med PrimaLoft®-teknologin som sätter nya standarder för värme, komfort och prestanda. Norse S4-jackan är designed med ett stilrent monster och är fodrad med PrimaLoft® Thermoplume™-teknologi för förstklassig värme och komfort under de kallaste dagarna på banan. Norse S4 Zoned-jackan är utrustad med PrimaLoft® Gold-fodring och Cross Core™ som fokuserar på värme och stretchande egenskaper. Detta är med andra ord den perfekta golfjackan hela året runt. Norse S4-västen är även den utrustad med PrimaLoft® Gold-fodring och Cross Core™ vilket gör den varm och bekväm utan att vara bulkig.

Tillsammans skapar SensorDry®- och Norse-serierna det optimala skyddet i vår Höst/Vinter-kollektion oavsett väder. Med en SensorDry®-nackvärmare (som finns I tre olika färger) och sex alternativ av PING Cresting Knit hat erbjuder AW22-kollektionen en fulländad look.

AW22-kollektionen innehåller även den nya SensorWarm®-vinterbyxan som är framtagen för värme, komfort och skydd i kallt väder. Byxan erbjuder med sin lätta vikt och fodrade insida skydd mot både vind, vatten och kyla.

Den nya Elemental-pikén är framtagen med PINGs nyutvecklade SensorWarm®-teknologi i ett material som även består av den nya Graphene-teknologin. Precis som på SensorDry® 2.5 Graphene regnstället så är insidan på Elemental Polo utrustad med ett Graphene-mönster som absorberar och bibehåller värme. Det är en långärmad piké vilket gör detta till det optimala vinterplagget. Plagget är tillverkad med flatlocksömmar för optimal stretch och komfort. Det sexkantiga mönstret i nacken är en visuell referens till Graphene-teknologin.

0 kommentarer

Liknande inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page