top of page

Mer längd, högre bollflykt och bättre scorer med nya Ping G730

Pings nya distansjärnklubbor G730 ger dig mer längd med bättre höjd och massor av förlåtande egenskaper.G730 är en järnklubba som är utvecklad för att ge högre bollhastighet, högre bollflykt och maximalt förlåtande egenskaper med bättre stopp på greenerna för bättre scoring och roligare golf. 

 

G730-järnen är framtagna för golfare som vill ha mer längd och mer förlåtande egenskaper för ännu mer konsekventa resultat och lägre scorer. De lättspelade och förtroendegivande G730 är våra längsta och mest förlåtande järnklubbor. –John K. Solheim, PING CEO & President.

Med en konstruktion i värmebehandlat så kallat hyper 17–4 rostfritt stål har man gjort träffytan tunnare och därmed mer flexibel samtidigt som man sänkt tyngdpunkten. Det här ger högre bollhastighet och därmed mer längd. En större träffyta bevarar bollhastigheten och ger förlåtande egenskaper medan PurFlex-teknik i hålrummet kontrollerar träffytans flexibilitet och ger bättre känsla med ett kraftfullt ljud.

 

Fler birdiechanser

Det handlar inte bara om mer längd, säger Ping. I kombination med en högre bollhastighet ger G730 även bättre höjd så att spelare i den här kategorin ska få bättre landningsvinkel och därmed få stopp på bollen på green och ge chans till birdie.

 

Det gjutna huvudet har ett stort format med en bred sula, vilket ökar motståndet mot vridning i båda axlarna och bidrar ytterligare till mer konsekventa resultat. Spelarna i den här kategorin kommer också att trivas med den betryggande offset som G730 är försedd med. En Hydropearl Chrome 2.0-finish ger också bättre prestanda i fuktiga förhållanden.


 

Optimerad gapping för meningsfull prestanda

Så kallad gapping är oerhört viktig när det gäller järnklubbor och här har Ping optimerat avståndsintervallen mellan de olika klubborna för att ge alla klubbor en meningsfull prestanda. De fyra wedgarna i setet har maskinbearbetade träffytor och grooves för ökad kontroll. G730 erbjuds med olika loft, Standard, Power (starkare) och Retro (svagare), vilket ger utökade möjligheter vid en custom fitting.

 

G730 säljs som J5–J9 samt med fyra wedgar: PW, UW, 50° och 56°. Standardskaften är Dynamic Gold Mid 100 (R300, S300), Dynamic Gold Mid 115 (S300, X100) och PING Alta CB Black graphite (SR, R, S) och det finns ett stort antal skaft som erbjuds utan extra kostnad vid en custom fitting. Standardgreppet är Lamkin Crossline i fyra olika storlekar (Red -1/32", Aqua -1/64", White-Std, Gold +1/32"). Du kan blanda som du vill och får betala 2395 kronor per klubba med stålskaft (2495 kronor med grafitskaft).


Läs mer på Ping.com

0 kommentarer

Liknande inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page