top of page

Ny Ecco Biom H4-collab med Erik van Rooyen

Ecco Golf, kända i hela världen för sina innovativa golfskor, hyllar återigen varumärkesambassadören Erik van Rooyens individuella stil genom lanseringen av en ny Signature Edition Biom H4. Den senaste versionen av de här skorna är inte bara en vink till van Rooyens välkända passion för mode och musik, det är också en delvis omdesignad sko för 2023.Ecco Golf och van Rooyen fick allas blickar på sig vid lanseringen av sydafrikanens första Signature Edition-modell sommaren 2022 och den nya designen är lika djärv och iögonfallande, med vinkar åt stilikonens kärlek till gitarrer, hans kända jogger-byxor och hans pampiga mustasch.


Jag är väldigt glad att ännu en gång få göra gemensam sak med Ecco Golf för att ta fram en ny Signature Edition-stil. Den förra versionen som vi gemensamt tog fram var supercool och jag fick massor av komplimanger på touren. Jag trodde inte att det skulle gå att slå den, men med den här nya modellen tror jag att det är precis vad vi har gjort. Alla som har sett mig spela golf vet att jag gillar att vara annorlunda och tänka i nya banor på golfbanan, och det är fantastiskt att teamet på Ecco Golf låter mig visa det i mina Signature Edition-stilar. Det är en stor ära att få skapa en egen sko och Biom H4 är en så fantastisk modell redan från början. Erik van Rooyen

Skon har en omarbetad ovandel, främst runt tån, vilket ger en mer elegant och smalare look, medan plösen fått en helt ny konstruktion med mer ergonomisk form som passar bättre på foten och ger större komfort.


Biom H4 har fortsatt Biom 2.0-lästen med en modern och uppdaterad look och känsla i kombination med Biom Natural Motion-teknik som gör att foten kan röra sig naturligt, närmare marken och fungera som en andra hud runt foten.


Baserat på högteknologisk rörelseteknik har banbrytande Ecco MTN Grip-yttersulan tre zoner som ger den idealiska kombinationen av grepp, stabilitet och rotationsstöd medan Ecco Fluidform Direct Comfort Technology säkerställer en optimal balans mellan dämpning och energiåterföring, vilket ger dynamisk komfort.


Skon är försedd med X-Tensa-teknik runt foten från yttersula till mellansula, vilket kopplar TPU-element på sidan av Biom H4 till snörningssystemet för bättre sidostabilitet och ett ytterligare bidrag till den moderna premiumdesignen.


Skons ovandel är tillverkad i slitstarkt och tunt Ecco-premiumskinn med högsta prestanda, tillverkade i Eccos egna garverier, vilket ger ett naturligt skydd mot väder och vind. Detta förstärks med 100 procent vattentät och ventilerande Gore-Tex-teknik som håller fötterna torra och sköna i alla väder.


Collab-versionen av Ecco Biom H4 finns i herrstorlekarna 39–48.


Några av de tourspelare som spelar i Ecco Golfs skor runt om i världen är Henrik Stenson, Thomas Bjørn, Erik van Rooyen, Doc Redman, Lydia Ko, Nanna Koerstz Madsen, Niklas Nørgaard Møller, Freddy Schott och Caroline Masson samt många andra. Mer information om Ecco Golf finns på golf.ecco.com.

0 kommentarer

Liknande inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page