top of page

Nya Callaway Big Bertha och Big Bertha Reva

Big Bertha är ett klassiskt Callaway-namn som hängt med i många år nu. På senare år har det allt mer handlat om de mest spelförbättrande klubborna och så är också fallet med 2023 års version av Big Bertha och damserien Big Bertha Reva.


Efter den enormt framgångsrika lanseringen av Paradym-serien har Callaway gjort stor succé på tourerna, där Jon Rahms fantastiska framgångar fått sällskap av ett gäng andra tourvinnare som sportar den vackert mörkblå drivern med sitt härligt sugande ljud i träffen.


För den som inte har några aspirationer på att spela på touren utan bara vill gå ut och lira och ha kul, och gärna tar all hjälp som erbjuds, lanserar nu Callaway 2023 års versioner av sina spelförbättrande Big Bertha och Big Bertha Reva 2023, särskilt utvecklade för herr- och damspelare som vill ha massor av förlåtande egenskaper.


Högteknologiska finesser gör det roligare att spela golf


Med uppdelning i en herr- och damserie, men med samma grundprinciper, har Callaway gjort det enkelt för konsumenter i det här segmentet – bara att stega in i shopen och plocka på sig det man behöver, slanta upp i kassan och gå rakt ut på banan.


Här finns bland annat den nya Big Bertha-drivern med en ultralågt placerad tyngdpunkt närmare träffytan, vilket tillsammans med en hälviktning gör det enkelt att få upp bollen och motverkar den slice som plågar många.


Liksom övriga Callaway-produkter är Big Bertha och Big Bertha Reva konstruerade med hjälp av högteknologisk artificiella intelligens som bidragit till optimering av allt från bollhastighet och spinn över träffytan till extrem stabilitet via Jailbreak-systemet.


Den utdragna formen ger bra självförtroende över bollen och med en lättviktskonstruktion är det också enkelt att svinga klubborna och få bättre fart och längd.


Till serien hör naturligtvis även fairwayklubbor, hybrider och järnklubbor, alla med samma mål – att underlätta för golfare att slå längre, träffa fler fairways och scora bättre. Vilket vi alla vet leder till att det blir mycket roligare att spela golf.


0 kommentarer

Comments


bottom of page