top of page

Nya Infinite-putters från Wilson Golf

Wilsons prisbelönta Infinite-putters kommer nu i en ny generation med utmärkta sikthjälpmedel, premiumlook och exceptionell känsla.Det kan inte sägas ofta nog: Wilson Golf lanserar gång på gång produkter som dels levererar på topp när det gäller teknik och innovation. Trots det håller man ned priserna på rimliga nivåer och konsumenter som inte tvunget måste ha utrustning från de stora drakarna kan med fördel ta en titt på Wilsons klubbor, bollar och bagar.

 

Den här gången handlar det om Infinite-putterserien som nu kommer i en ny generation. Wilson har försett dem med beprövad visuell teknik för att underlätta siktet och kombinerat det med en modern premiumlook och excepionell känsla.


Alla nio modellerna i helt nya Infinite-serien har en teknik som Wilson kallar Activation Parallel Alignment Lines, vilket underlättar för spelaren att starta bollen på linjen med renare bollträff och mer konsekvent puttrörelse. I praktiken är det en tjockare mittlinje, med två tunnare linjer som optimerar fokus och ger större självförtroende över bollen.


Nya Wilson Infinite Buckingham med Activation Parallel Alignment Lines


The new INFINITE range serves the needs of golfers who struggle with alignment and we’re confident that players will be drawn to the new look and feel, with multiple options to cater to varying preferences in putter shape and hosel style. – Bob Thurman, Global General Manager of Golf and Vice President of Research & Development

 

I den nya serien finns ett brett urval av modeller med olika populära mallet- och bladstilar. Som brukligt följer Wilson traditionen och namnger sina putters efter sevärdheter och områden i varumärkets hemstad Chicago. Windy City, Michigan Ave, Grant Park, West Loop, The L, South Side, The Bean, Bucktown och Buckingham har alla en modern look med egenskaper som ger bättre prestanda.


En dubbelfräst träffyta ger konsekvent känsla, rull och längdkontroll även om du missar sweetspot medan en antireflexfinish i tvåfärgad PVD bidrar till bättre fokus. Midsize-greppet Pistol Karakal har platt sida med så kallad Enhanced Spyne Technology, flerzonstextur och smalnar inte av, vilket ger minimal rotation i händer och handleder för en jämn och balanserad puttrörelse. Greppet har också ny Infinite- och Wilson-märkning och (liksom på träffytan) den nya skölden (utan W/S) i kontur.

 

Som nämndes ovan gör Wilson bra grejer som också är mycket prisvärda. Infinite-putters kostar mycket rimliga 1500 kronor och finns i 33”, 34” och 35” i din närmaste golfbutik eller online.


Wilson glömmer heller inte att tjejer numera utgör en icke oansenlig andel av golfarna och släpper därför fyra av modellerna i särskilda damversioner.


De fyra modellerna i särskilda damversioner.

 

Läs mer om Wilsons golfprodukter på wilson.com 


Här är alla modeller i Wilsons nya Infinite-putterserie:


0 kommentarer

Comments


bottom of page